Tekil Mesaj gösterimi

Alt 13-01-2010, 03:20   #1 (permalink)
sahranil
 
sahranil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Aslı Tandoğan Biyografisi - Aslı Tandoğan Kimdir?

Aslı Tandoğan biyografisi
Aslı Tandoğan (d 2 Nisan 1979) Türk oyuncu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 2002 yılında “Gülüm” adlı dizisiyle oyunculuğa başladı. 2007 yılında “Kabadayı” adlı sinema filminde rol aldı. şu Sıralar Nejat İşler ile birlikte “Kapalıçarşı” isimli dizie oynamaktadır.
Filmografi
* Gülüm (2002)
* Kurşun Yarası (2003)
* Çınaraltı (2003)
* Sınırlı Aşk (2003)
* Büyük Umutlar (2004)
* Aşka Sürgün (2005)
* 29-30 (2006)
* Ahh İstanbul (2006)
*Dicle
* Kabadayı (2007)
* Dudaktan Kalbe (2007)
*Kapalıçarşı (2009)


sahranil isimli Üye şimdilik offline konumundadır