bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > BAYANLAR ÖZEL > Çocuklarımız

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 02-11-2010, 08:18   #1 (permalink)
 
mormavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Cocuklar Evlilik Yorumu Yaparsa

KİMİNLE EVLENECEGİNİZE NASIL KARAR VERİRSİNİZ?
"Buna biz karar veremeyiz Tanrı bunları önceden ayarlamıştır. Biz de kime takılacaksak bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar."Zeynep 10 yaşında.

->EVLENMEK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇ OLMALI?
"Yaşla ilgisi yok evlenmek için aptal olmak yeter" Ali 6 yaşında (bizden akıllı)

->ANNENLE BABANIN ORTAK YÖNÜ NEDİR?
"İkisi de baska çocuk istemez." Selin 8 yaşında.

->BIR KIZLA BIR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR?
"Biriyle çıkmak çok eğlenceli..Aslında yeterince sabırla dinleyebilirseniz erkekler bazen güzel konuşuyorlar." Gamze 8 yaşında. (gerçekten 8 mi dersiniz?)

"İlk randevuda birbirlerine yalan söylerler. Ama bu yalanlar ikinci kez buluşmak isteyecek kadar ilginç olmalı" Metin 10 yaşında (sizce ?)

->İLK RANDEVUDAN MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN?
"Eve gidip ölü taklidi yaparım. Ertesi gün bütün gazeteleri arayıp Ben öldüm ismimi cenaze ilanlarınıza yazar mısınız derim" Hüseyin 9 yaşında.

->BİRİNİ ÖPMEK HANGİ ŞARTLARDA DOGRUDUR?
"Çok parası varsa." Petek 7 yaşında (acaba bunun soyadI ; "Dinçöz mü?)


"Kanunlar en az 18 yaşında olmalısınız diyor ama kanunları boşver" Cüneyt 7 yaşında (delikanli çocuk)


"Ben öpmem. Kadınlar öpünce hemen evlenip çocuk yapmak istiyorlarBen ugraşamam". Levent 8 yaşında (daha delikanlı)

->EVLİLİK DİYE BİRŞEY OLMASAYDI NELER OLURDU?
"Hesabını vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu". Murat8 yaşında (çok zekice)


mormavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Bu konu için 2 üye, mormavi adlı üyemize teşekkür etti.
Я (04-11-2010), Jülyet (02-11-2010)

Alt 02-11-2010, 09:15   #2 (permalink)
 
Jülyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

nerden kapmışlar bu zekayı


Jülyet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 04-11-2010, 01:31   #3 (permalink)
Я
 
Я - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

İLK RANDEVUDAN MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN?
"Eve gidip ölü taklidi yaparım. Ertesi gün bütün gazeteleri arayıp Ben öldüm ismimi cenaze ilanlarınıza yazar mısınız derim" Hüseyin 9 yaşında.

Yaratıcı ileride Hüseyin çok can yakar =)


Я isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-11-2010, 01:32   #4 (permalink)
Я
 
Я - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

BİRİNİ ÖPMEK HANGİ ŞARTLARDA DOGRUDUR?
"Çok parası varsa." Petek 7 yaşında

İş işten geçmeden birisi Petek' e Tv seyretmeyi yasaklamalı =)


Я isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-11-2010, 01:34   #5 (permalink)
Я
 
Я - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

EVLİLİK DİYE BİRŞEY OLMASAYDI NELER OLURDU?
"Hesabını vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu".
Murat8 yaşında

Ayağını yorganına göre uzatcan Murat hesap ağır gelmesin =)


Я isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-11-2010, 01:35   #6 (permalink)
Я
 
Я - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

BİRİNİ ÖPMEK HANGİ ŞARTLARDA DOGRUDUR?
"Kanunlar en az 18 yaşında olmalısınız diyor ama kanunları boşver" Cüneyt 7 yaşında

Cüneyt in beklemeye tahammülü yok =) 11 yıl gözünde büyümüş...


Я isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Cocuklar Evlilik Yorumu Yaparsa

Cocuklar Evlilik Yorumu Yaparsa konusu, BAYANLAR ÖZEL / Çocuklarımız forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sarışın kaza yaparsa incitanesi Komik Resimler 6 17-10-2010 02:21
Politikacilar Siyasi Liderler Makyaj Yaparsa mormavi İlginç Resimler 3 16-06-2010 11:00
Üstün Yetenekli Çocuklar (Indigo Çocuklar) nimlahza Aile, Evlilik ve Çocuklar 0 12-11-2008 12:51

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 02:05 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats