bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Dünyadan Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 07-03-2009, 03:32   #1 (permalink)
 
gizem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Mark Dacascos biyografi-Mark Dacascos kimdir?

MARK DACASCOS

Doğum Tarihi: 26 Şubat 1964
Doğum Yeri: Honolulu Hawai ABD

Uzakdoğu dövüş sporlarında tanınmış bir isim:
1982- Avrupa Kung Fu ve Karete Şampiyonası Birincisi
1982- İtalya Kung Fu ve Karete Şampiyonası Birincisi
1982- Hamburg Karate Şampiyonası Birincisi
1980- Long Beach Internationals Birincisi
1973- Long Beach Internationals Birincisi

Babası Al Dacascos da tanınmış bir dövüş sanatları ustası ve Mark'ın ilk hocasıdır. Annesi Moriko McVey Al Dacascos'un öğrencilerinden biriydi. Yani Mark tam anlamıyla dövüş sanatlarını çok iyi bilen bir ailede doğdu. Malia Bernal Al Dacascos'un ikinci eşi Amerikanın önde gelen bayan sporcularındandı. Maila'nın koçluğunda başarılı turnuva sonuçları elde etti.

Her neyse bir gün San Francisco'da Malia'nın okulunda verdiği dersi bitirip kız arkadaşıyla öğle yemeği yemek için Çin mahallesinde dolaşırken keşfedildi "Dim Sum" adlı bir filmde rol aldı fakat post production'da yönetmen kurguyu biraz değiştirmeye karar verince Mark'ın oynadığı tüm sahneler silindi "Bilmiyorum belkide o kadar korkunç oynamışımdır" diyor kendisi Bu iş böyle olmaz diyerek oyunculuk dersleri almaya başlıyor bu oyunculuk denemesinin ardından.

Çok iyi derecede Almancası var ve biraz da Mandarin dilini konuşabiliyor.

Şu anda "Crying Freeman"(Samurayın Gözyaşları) filminde birlikte rol aldığı Julie Condra ile evli ve bir çocukları var; Makoalani Charles Dacascos. Ufaklık daha şimdiden "Junior Pilot" da babasıyla oynamış bile

Filmography

Rahan (2006) (pre-production) .................. Rahan
Only the Brave (2005) (post-production) .... Steve "Zaki" Senzaki
Junior Pilot (2004) ....................................Kato
The Nomad (2004) ...................................Sharish
Cradle 2 the Grave (2003) .........................Ling
Scorcher (2002) ..................................... Ryan Beckett
Instinct to Kill (2001) .... ..........................J.T. Dillon
... aka The Perfect Husband (USA)
Pacte des loups Le (2001) .......................Mani
... aka Brotherhood of the Wolf (USA)
Lei ting zhan jing (2000) ......................... Tony Lau
... aka China Strike Force (Hong Kong: English title)
No Code of Conduct (1998) .... .................Paul DeLucca
"The Crow: Stairway to Heaven" (1998)TVSeries .... Eric Draven
Drive (1997) ........................................ .Toby Wong
Deathline (1997) .................................... Merrick
... aka Armageddon
... aka Redline (USA)
DNA (1997/I) ......................................... Dr. Ash Mattley
... aka Genetic Code (Europe: English title)
Boogie Boy (1997) ...................................Jesse
Sanctuary (1997) ................................... Luke Kovak
Sabotage (1996) .................................... Michael Bishop
The Island of Dr. Moreau (1996) .................Lo-Mai
Crying Freeman (1995) ............................ Yo Hinomura/Freeman
... aka Crying Freeman (France)
Kickboxer 5 (1995) (TV) ......................... Matt Reeves
... aka Kickboxer 5: The Redemption
... aka The Redemption
Deadly Past (1995) ................................Leo
Double Dragon (1994) ........................... Jimmy Lee
... aka Double Dragon: The Movie
Dragstrip Girl (1994) (TV) .... ..................Johnny
Roosters (1993) .................................. Filipino's Son
Only the Strong (1993) .........................Louis Stevens
... aka Street Fighters
American Samurai (1993) (V) .... ............Kenjiro
... aka Ninja: American Samurai (USA)
Dead On the Money (1991) (TV)
Angel Town (1990) ........................... Stoner's Driver
Dim Sum: A Little Bit of Heart (1985) (scenes deleted)


gizem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
mark dacascos, mark dacascos biyografi, mark dacascos kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Mark Dacascos biyografi-Mark Dacascos kimdir?

Mark Dacascos biyografi-Mark Dacascos kimdir? konusu, Biyografiler / Dünyadan Biyografiler forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mark Viduka biyografi-Mark Viduka kimdir? gizem Dünyadan Biyografiler 0 14-02-2009 04:56
Mark Webber biyografi-Mark Webber kimdir? gizem Dünyadan Biyografiler 0 12-01-2009 05:55
Nez Biyografi-Nez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:41
U.L.A.Ş Biyografi-U.L.A.Ş Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 12:03

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 10:59 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats