bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Dünyadan Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 07-03-2009, 03:42   #1 (permalink)
 
gizem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Mark Vincent biyografi-Mark Vincent kimdir?

Doğum: 18 Temmuz 1967. New York.

Gerçek Adı: Mark Vincent

Aile: Tiyatrocu bir baba ile astrolog bir annenin çocuğu. Paul adlı bir ikiz kardeşi ve iki de kızkardeşi var.

Çocukluk: 7 yaşında arkadaşları ile gizlice bir tiyatroya girdiler. Yakalandılar ve her hafta tiyatroya gelerek küçük bir rol oynamakla cezalandırıldılar. İlk oyunculuk deneyimi böyle bir olayla başlamış oldu.

Başlangıç: 17 yaşında yapılı vücudu sayesinde para kazanmak için gece klüplerinde bodyguard olarak çalışmaya başladı. Yaklaşık 10 yıl kadar bunu devam ettirdi. İsmini bu zaman diliminde arada Vin Diesel'e çevirdi. 1994 yılında o zamana kadar deneyimlerini anlatan Multi-Facial adlı bir kısa film senaryosu yazdı ve üç gün içinde çekildi.

Çıkışı: Aradan geçen yıllarda hiçbir rol bulamadı. Ta ki 31 yaşına geldiğinde Steven Spielberg tarafından Saving Private Ryan'daki Caparzo rolü için seçildi. Böylece ciddi anlamda sinemaya adım atmış oldu.

Şöhret: Riddick adlı suçluyu oynadığı bilimkurgu "Pitch Black" ile tanınmaya başladı. "The Fast and The Furious" ile artık herkesin bildiği bir isim yaptı. En az bir üçleme olacak "XXX" ise onu yeni aksiyon yıldızı yapmak için yeterliydi.

Biliyor musunuz ?: Ailesinin kökleri İrlanda'dan Meksika'ya İtalya'dan Almanya'ya kadar uzanıyor.

Hayran olduğu oyuncular Mel Gibson ve Morgan Freeman.

Söz: "Hepsi birer seri olacak üç film teklifi almıştım -Pitch Black XXX ve The Fast and the Furious"- ve seçim yapmak zorundaydım. Hepsinde oynamam imkansızdı." Neden "The Fast and the Furious" devam filmi teklifini reddettiği sorusu üzerine.

Filmografi

* Riddick(2004)
* XXX2 (2004)
* El Diablo (2002)
* XXX (2002)
* Knockaround Guys (2001)
* Fast and the Furious The (2001)
* Pitch Black (2000)
* Boiler Room (2000)
* Iron Giant The (1999)
* Saving Private Ryan (1998)
* Strays (1997)
* Multi-Facial (1994)


gizem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
mark vincent, mark vincent biyografi, mark vincent kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Mark Vincent biyografi-Mark Vincent kimdir?

Mark Vincent biyografi-Mark Vincent kimdir? konusu, Biyografiler / Dünyadan Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: mark vincent, mark vincent filmleri, marc dakaskos, marc dakaskos filmleri, mark vincent hayatı, mark vincent kimdir, mark dakaskos heyati,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mark Dacascos biyografi-Mark Dacascos kimdir? gizem Dünyadan Biyografiler 0 07-03-2009 03:32
Mark Viduka biyografi-Mark Viduka kimdir? gizem Dünyadan Biyografiler 0 14-02-2009 04:56
Mark Webber biyografi-Mark Webber kimdir? gizem Dünyadan Biyografiler 0 12-01-2009 05:55
Zet Biyografi-Zet Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 01:53

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 01:38 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats