bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Dünyadan Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 08-03-2009, 07:45   #1 (permalink)
 
gizem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Christian Bale biyografi-Christian Bale kimdir?

Christian Bale



Gerçek Adı: Christian Charles Philip Bale
Doğum Yeri: Haverfordwest Pembrokeshire Galler
Doğum Tarihi: 30.01.1974
Boy : 1.88 m

Onu Ünlü Yapan Ne?
Steven Spielberg'ün Empire of the Sun (1987 ) filmindeki James Graham rolü ile tanındı.

Birliktelikleri
Eşi: Sibi Blasic 2000'de evlendiler

Ailesi
Büyükbabası: Komedyen
Babası: David Bale pilot
Kardeşi: Erin Bale müzisyen
Kardeşi: Sharon Bale profesyonel bilgisayarcı
Kardeşi: Louise Bale yönetmen aktris

Ödüllerinden Bazıları
1987: National Board of Review Special Citation - En iyi performans sahibi genç Empire of the Sun

Eğitim
- 90'larda Güney Kaliforniya'da bir kolejde okudu.

Meraklısına

* Newsies ve Swing Kids filmlerinin dans sahneleri için 10 hafta boyunca dans ve askeri sanat dersleri almıştı.
* Çok iyi bir binici..
* Farklı filmlerde farklı aksanlarda konuşabiliyor.
* "Charlotte's Web"i okuduktan sonra kırmızı et yemiyor
* Greenpeace gibi birçok organizasyonda aktif olarak çalışıyor.
* 1983'te 9 yaşındayken ilk kez bir reklamla ekranlarda yer almıştı
* İngiltere Portekiz ve Kaliforniya (ABD)'da yaşıyor.
* Karısıyla Winona Ryder'ın yardımıyla tanışmıştı Eşi Winona'nın kişisel yardımcısıydı.

Filmografi

* Rescue Dawn (2006)
* Harsh Times (2006)
* The New World (2005)
* Batman Begins (2005)
* Machinist The (2004)
* Equilibrium (2002)
* Reign of Fire (2002)
* Laurel Canyon (2002)
* Captain Corelli's Mandolin (2001)
* Shaft (2000)
* American Psycho (2000)
* Midsummer Night's Dream A (1999)
* All the Little Animals (1998)
* Velvet Goldmine (1998)
* Metroland (1997)
* Portrait of a Lady The (1996)
* Secret Agent The (1996)
* Pocahontas (1995) (seslendirme)
* Little Women (1994)
* Prince of Jutland (1994)
* Swing Kids (1993)
* Newsies (1992)
* Henry V (1989)
* Empire of the Sun (1987)


gizem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
christian bale, christian bale biyografi, christian bale kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Christian Bale biyografi-Christian Bale kimdir?

Christian Bale biyografi-Christian Bale kimdir? konusu, Biyografiler / Dünyadan Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: christian bale boyu, christian bale boyu kaç, christian bale boy, christian bale biyografi, christian bale kaç yaşında, christian bale boyu kaç cm, christian bale boyu kilosu, christian bale eşi, christian bale in boyu, christian bale kimdir, christian bale ve eşi, christian bale boyu ve kilosu, christian bale boyu kac, christian bale boyu kac cm, christian bale boy kilo,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Christian Vieri biyografi-Christian Vieri kimdir? gizem Dünyadan Biyografiler 0 03-01-2009 05:30
Stefan Christian Holm biyografi-Stefan Christian Holm kimdir? gizem Dünyadan Biyografiler 0 29-12-2008 05:42

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 06:55 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats