bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Dünyadan Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 08-03-2009, 08:13   #1 (permalink)
 
gizem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Autumn Reeser biyografi-Autumn Reeser kimdir?

Autumn Reeser
Autumn Alicia Reeser (21 Eylül 1980 La Jolla Kaliforniya) ABD'li sinema ve dizi oyuncusu. Televizyon dizisi The O.C.de canlandırdığı Taylor Townsend karakteri ile tanınmaktadır. 7 yaşında bir müzikal tiyatroda oynayarak oyunculuk hayatına ilk adımını atmış oldu.Maxim magazin dergisinde 2007 yılının en seksi 65. bayanı seçildi.

Filmografi

* The Plagiarist 2003
* The Girl Next Door 2004
* Art Thief Musical! 2004
* Our Very Own 2006
* Americanese 2007
* Palo Alto The Movie 2007
* Lost Boys II: The Tribe 2007
* Nature of the Beast 2007


gizem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
autumn reeser, autumn reeser biyografi, autumn reeser kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Autumn Reeser biyografi-Autumn Reeser kimdir?

Autumn Reeser biyografi-Autumn Reeser kimdir? konusu, Biyografiler / Dünyadan Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: autumn reeser biyografi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Jet Li biyografi-Jet Li kimdir? gizem Dünyadan Biyografiler 0 02-03-2009 05:46
Doa Biyografi-Doa Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:15
Sir MC Biyografi-Sir MC Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 04:42
AKO Biyografi-AKO Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 02:54
Ege Biyografi- Ege Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:03

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 06:35 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats