bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Dünyadan Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 14-03-2009, 03:46   #1 (permalink)
 
gizem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Gerard Butler biyografi-Gerard Butler kimdir?

Gerard Butler 13 Kasım 1969 Glasgow Scotland doğumlu İskoç aktör. Boyu 1.88 olan aktörün lakabı Gerry'dir.
Filmografi:

*
PS I Love You 2007
* 300 2007
* beowulf & grendel 2005
* the game of their lives 2005
* The phantom of the opera 2004
* dear frankie 2004
* timeline 2003
* lara croft tomb raider:the cradle of life 2003
* reign of fire 2002
* the jury 2002
* shooters 2002
* attila the hun 2001
* jewel of the sahara 2001
* dracula 2000
* harrison's flowers 2000
* the cherry orchard 1999
* one more kiss 1999
* lucy sullivan is getting married 1999 (tv dizisi)
* please! 1999
* the young person's guide to becoming a rock star 1998 (tv dizisi)
* little white lies 1998
* tale of the mummy 1998
* fast food 1998
* tomorrow never dies 1997
* mrs. brown 1997


gizem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
gerard butler, gerard butler biyografi, gerard butler kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Gerard Butler biyografi-Gerard Butler kimdir?

Gerard Butler biyografi-Gerard Butler kimdir? konusu, Biyografiler / Dünyadan Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: gerard butler biyografi, gerard butler boyu, gerard butler kimdir, gerard butler evli mi, gerard butler biyografisi, gerard butler boy kilo, gerard butler evlimi, gerard butler boy, gerard butler boyu kaç, gerard butler kim, gerard butler hayatı, gerard butler, gerard butler hayat hikayesi, gerard butler kaç yaşında, gerard butler ın hayatı,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ali İl Biyografi - Ali İl Kimdir ? Bkmlyz Türkiye'den Biyografiler 1 10-08-2011 02:09
Jet Li biyografi-Jet Li kimdir? gizem Dünyadan Biyografiler 0 02-03-2009 05:46
Ali Şen Biyografi-Ali Şen Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 10-07-2008 05:38
Sir MC Biyografi-Sir MC Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 04:42
Ege Biyografi- Ege Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:03

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 03:15 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats