bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Dünyadan Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 21-03-2009, 03:17   #1 (permalink)
 
gizem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Kristanna Loken biyografi-Kristanna Loken kimdir?

Kristanna Sommer Loken (8 Ekim 1979 Ghent New York) ABD'li film oyuncusu ve manken.
8 Ekim 1979 tarihinde Ghent New York'ta dünyaya geldi. Babası yazar Merlin "Chris" Loken annesi ise manken Rande Porath'dır. Hem anne hem de baba tarafından olan büyükanne ve büyükbabaları Norveç'te doğmuş ve Wisconsin'e göçerek buradaki Norveç asıllı ABD'li toplumuna karışmışlardır. Loken ailesinin Upstate New York'daki meyve çiftliğinde yetişmiştir.

Loken 1.80 metrelik boyuyla Hollywood film endüstrisinin en uzun boylu aktrislerinden biridir.

Filmografi

* 2007: In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale - Elora
*
2007: Painkiller Jane - Jane Vasko (TV dizisi/1 bölüm)
*
2007:The L Word - Paige Sobel (TV dizis/2 bölüm)
*
2006: Lime Salted Love - Zepher Genesee
*
2005:BloodRayne - Rayne
*
2004: Ring of the Nibelungs veya Curse of the Ring - Brunnhild (TV filmi)
*
2004: Worn Like a Tattoo - Mary'nin Annesi
*
2003:Terminator 3: Rise of the Machines - T-X
*
2003: Battlestar Galactica - Iphigenia Lethe (seslendirme)
*
2001-2002: "Philly" - A.D.A. Lisa Walensky (TV dizisi/8 bölüm)
*
2001: Panic - Josie
*
2000: D.C. - Sarah Logan (TV dizisi)
*
2000: Gangland - Angie
*
1999: Pacific Blue - Komiser Claire Keene (TV dizisi/2 bölüm)
*
1999: Sliders - Catherine Clark (TV dizisi/1 bölüm)
*
1998-1999: Mortal Kombat: Conquest - Taja (TV dizisi/22 bölüm)
*
1998: Boy Meets World - Jennifer Bassett (TV dizisi/2 bölüm)
*
1997-1998: Pensacola: Wings of Gold - Janine Kelly (TV dizisi/10 bölüm)
*
1997: Academy Boyz - Linda Baker
*
1997: Just Shoot Me! - Kristanna (TV dizisi/1 bölüm)
*
1997: Star Trek: Voyager - Malia (TV dizisi/1 bölüm)
*
1997: Lois & Clark: The New Adventures of Superman - Penny Barnes (TV dizisi/1 bölüm)
*
1996: Unhappily Ever After - Sable O'Brien (TV dizisi)
*
1996: Aliens in the Family - Tiffany Kindall (TV dizisi)
*
1996: Law & Order - Sonya Dubrow (TV dizisi/1 bölüm)
*
1994: As the World Turns - Danielle 'Dani' Andropoulos #3 (TV dizisi)


gizem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
kristanna loken, kristanna loken biyografi, kristanna loken kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Kristanna Loken biyografi-Kristanna Loken kimdir?

Kristanna Loken biyografi-Kristanna Loken kimdir? konusu, Biyografiler / Dünyadan Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: sliders dizisi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Jet Li biyografi-Jet Li kimdir? gizem Dünyadan Biyografiler 0 02-03-2009 05:46
Rob Van Dam biyografi-Rob Van Dam kimdir? gizem Dünyadan Biyografiler 0 05-01-2009 04:49
Nez Biyografi-Nez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:41
Sir MC Biyografi-Sir MC Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 04:42
Ege Biyografi- Ege Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:03

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 04:10 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats