bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Dünyadan Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 04-04-2009, 05:34   #1 (permalink)
 
gizem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Facundo Arana biyografi-Facundo Arana kimdir?

Jorge Facundo Arana Tague (31 Mart 1972Buenos Aires)daha çok Facundo Arana olarak bilinen yirmiden fazla televizyon dizisinde oynayan Arjantinliaktör.

-Biyografi-

15 yaşındayken en iyi arkadaşı Alicia Muzzio tarafındandrama derslerine götürüldü.1989 yılında kendisinedoktorlar tarafından kanser olduğu söylendi.5 yıl gibi bir süre zarfı boyunca tıbbi tedavi aldı.Facundobir gün tren istasyonunda saksafon çalarken bir sokak müzisyeni tarafından keşfedildi..Facundokendini keşfeden bu sokak müzisyeni ile 10 ay boyunca çalıştı.Facundo'nun ünü yayılmaya başladı ve Arjantin'in Channel 9 adlı tv kanalında 'Alta Comedia' 'Marco el Candidato''Hermana Mayor La''Perla Negra' gibi dizilerde boy göstermeye başladı.
1995'te "Montaña rusa otra vuelta" adlı gençlik dizisinin oyuncu listesinde yer almayı başardı.
1996 yılında romantikkıskançsert bir erkeği canlandırdığı "Sueltos" adlı sitcomda oynadı.
Facundo'nun şansı 98-99 yıllarında Natalia Oreiro ile başrolünü oynadığı Muñeca brava adlı dizide dönmeye başladı.Rolü ile sağladığı başarıyla kendi ülkesinde ve bir çok yabancı ülkede tanınmaya başlandı ve rüya çifti oluşturdular.Facundo bu dizi ile elde ettiği popülaritesini 2000 yılına kadar süren "Buenos vecinos" adlı sitcomda devam ettirmeye çalıştı.
2006 yılında Natalia Oreiro ile tekrar biraraya gelerek Sos Mi Vida dizisinde başrol oynadı.


-Filmografisi-

* "Sos mi vida" (2006)
* "V ritme tango" (2006)
* "Padre Coraje" (2004)
* "Durmiendo con mi jefe" (2003)
* "099 Central" (2002)
* "Chiquititas: Rincón de luz" (2001)
* " Fuga La" (2001)
* "Yago pasión morena" (2001)
* "Buenos vecinos" (1999)
* "Muñeca brava" (1998)
* " Chiquititas" (1995)
* " Rafa El" (1997)
* "Sueltos" (1996)
* " Zíngara" (1995)
* "Hermana mayor La" (1995)
* "Alta comedia" (1991)
* "Flaca escopeta La" (1993)
* "Marco el candidato" (1993)
* " Canto rodado (escuela de arte)" (1993)
* "Son de diez" (1992)

-Soundtrack-

* "Yago pasión morena" (2001)

-Ödülleri -

* Martín Fierro - Mejor Telenovela Juvenil por "Chiquititas" - 1999
* Martín Fierro - Mejor Telenovela por "Muñeca Brava" - 1999
* Martín Fierro - Mejor Telenovela por "Muñeca Brava" - 2000
* VIVA 2000 - Mejor Telenovela por "Muñeca Brava" - 2000
* VIVA 2000 - Mejor Actor por "Muñeca Brava" - 2000
* Martín Fierro - Mejor Telecomedia por "Buenos Vecinos" - 2001
* Martín Fierro - Mejor Telenovela por "Yago pasión morena" - 2002
* Martín Fierro - Mejor Actor por "Yago pasión morena" - 2002
* Martín Fierro - Mejor Telenovela por "099 Central" - 2003
* Martín Fierro - Mejor Actor por "099 Central" - 2003
* Clarín - Mejor Telenovela por "Padre Coraje" - 2004
* Premio del Festival y Mercado de la Telenovela Iberoamericana (FyMTI) - Mejor Actor por "Padre Coraje" - 2005
* Martín Fierro de Oro por "Padre Coraje" - 2005
* Martín Fierro - Mejor Telenovela por "Padre Coraje" - 2005
* Martín Fierro - Mejor Actor por "Padre Coraje" - 2005
* A.C.E - Revelación Masculina por "Visitando al Sr. Green" - 2005
* Premio Florencio Sánchez - Revelación por "Visitando al Sr. Green" - 2006
* Martín Fierro - Mejor Telecomedia por "Sos mi vida" - 2007
* Martín Fierro - Mejor Actor de Telecomedia por "Sos mi vida" - 2007


gizem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
facundo arana, facundo arana biyografi, facundo arana kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Facundo Arana biyografi-Facundo Arana kimdir?

Facundo Arana biyografi-Facundo Arana kimdir? konusu, Biyografiler / Dünyadan Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: facundo arana biyografi, facundo arana kimdir, facundo arana dizileri, yabancı oyuncu facundo arana, facundo arana kanser, facundo arana oynadığı dızıler, yabanci oyuncu facundo arana, muneca brava yasiyormu, padre coraje oyuncuları, facunda arana oynadigi diziler, facundo arana diziler, facundo arana oynadığı diziler,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nez Biyografi-Nez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:41
AKO Biyografi-AKO Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 02:54
Zen Biyografi-Zen Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:50
Zet Biyografi-Zet Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 01:53
U.L.A.Ş Biyografi-U.L.A.Ş Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 12:03

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 02:35 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats