bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Dünyadan Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 25-04-2009, 02:16   #1 (permalink)
 
gizem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Tobey Maguire biyografi-Tobet Maguire kimdir?

Tobey Maguire

Doğum: 27 Haziran 1975 California.

Doğum Adı: Tobias Vincent Maguire

Aile: Babası Vincent (aşçı) annesi Wendy (sekreter 4 tane yarı kardeşi var.

İlk Filmi: 1993 yapımı "This Boys Life"ta Robert de Niro Ellen Barkin ve Leonardo DiCaprio ile brilikte oynadı.

Çıkışı: Ang Lee'nin yönettiği "The Ice Storm" filmindeki Paul Hood karakteri ile.

Ödül: 1993'de "Great Scott"taki rolüyle Young Artist Awards'a 1999'da "Pleasentville"deki rolüyle Saturn Award'a 2000'de ise "The Cider House Rules"daki rolüyle SAG Award'a aday oldu.

Biliyor musunuz?: Doğduğunda annesi 18 babası 20 yaşındaydı ve evli değillerdi.

Bunu biliyor musunuz?: Vejeteryan olan yoga ve yemek yapmaktan hoşlanan Tobey aslında babası gibi aşçı olmak istiyordu. Ama annesi bu gariplikleri bırakıp drama dersi alması için 100$ teklif edince vazgeçti.

Söz: "Hayatım boyunca hep hayır diyen insanlar beni çok kızdırdı. Ama aynı zamanda beni ateşlendirdiler. Durdurulamaz derecede kızgın bir tutkuya sahip olmama yol açtılar. Bir terapist bulup bu konunun üzerine gitmem gerekiyor."

"Bence şöhret çok karmaşık birşey. Zor yanlarından negatif yönde etkilenmemek için karakterinizi geliiştirmeniz gerekli. Ve ben korkuyorum heyacanlıyım esdişeliyim ve kararsızım. Gerçekten büyük bir çatışma içindeyim."


Filmografi

*
Spider-Man II (2004)
*
Spider-Man � 2002
*
Cats & Dogs (2001)
*
Don's Plum (2001)
*
Wonder Boys � 2000
*
The Cider House Rules � 1999
*
Ride With the Devil � 1999
*
Fear and Loathing in Las Vegas � 1998
*
Pleasantville � 1998
*
The Ice Storm � 1997
*
Deconstructing Harry � 1997
*
Joyride � 1996
*
The Duke of Groove � 1995
*
Empire Records � 1995
*
Revenge of the Red Baron � 1994
*
S.F.W. � 1994
*
This Boy's Life � 1993


gizem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
tobey maguire, tobey maguire biyografi, tobey maguire kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Tobey Maguire biyografi-Tobet Maguire kimdir?

Tobey Maguire biyografi-Tobet Maguire kimdir? konusu, Biyografiler / Dünyadan Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: tobey maguire biyografi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nez Biyografi-Nez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:41
Doa Biyografi-Doa Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:15
Zen Biyografi-Zen Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:50
Ege Biyografi- Ege Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:03
Zet Biyografi-Zet Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 01:53

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 10:39 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats