bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Dünyadan Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 02-05-2009, 02:29   #1 (permalink)
 
gizem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart James Franco biyografi-James Franco kimdir?

James Franco (d. 19 Nisan 1978 Kaliforniya) aktör senarist film yapımcısı.

Çocukluk ve Gençlik Yılları

Franco Kaliforniya'ya bağlı Palo Alto kasabasında dünyaya geldi. Bu şehirde Tom ve David isimli iki erkek kardeşiyle büyüdü. Bölge okulu olan Palo Alto Lisesi'nden mezun olduktan sonra (1996) Kaliforniya Üniversitesi'nde oyunculuk çalıştı. 1999 yılında da sinema ve televizyon dünyasına ilk adımını Freaks and Geeks dizisiyle attı.

2000'li Yıllar ve Yükselişi

Televizyon dizisinden sonra Franco bir romantik komedide Whatever It Takes'de rol aldı. Bunun ardından ise James Dean'in yönettiği filmle ödül aldıktan sonra en büyük başarısı Spider Man ile oldu. Peter Parker karakterinin arkasında kalsa da oynadığı Harry Osborn rolü ile adından söz ettirdi. Oynadığı Tristan & Isolde ve the Company filmleriyle de başarısını katladı. En son 2007 yılında da Spider Man 3'deki rolünün ölmesinden sonra filmden ayrılması kesinleşti.

Filmografi

* 1999
* Never Been Kissed ve Freaks and Geeks
* 2000
* Whatever It Takes
* 2001
* James Dean
* Sonny
* City by the Sea
* 2002
* Spider Man
* Deuces Wild
* 2003
* the Company
* 2004
* Spider Man 2
* 2005
* the Ape
* the Great Raid
* '2006
* Flyboys
* The Holiday
* The Wicker Man
* Annapolis
* Tristan & Isolde
* 2007
* Spider Man 3
* An American Crime
* Knocked Up Himself
* 2008
* The Pineapple Express
* Nights in Rodanthe


gizem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
james franco, james franco biyografi, james franco kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


James Franco biyografi-James Franco kimdir?

James Franco biyografi-James Franco kimdir? konusu, Biyografiler / Dünyadan Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: james franco biyografi, james franco kimdir,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
James MILL ada44 Felsefe Bilimi 0 01-04-2009 09:27
William James ada44 Felsefe Bilimi 0 31-03-2009 09:43
James Beattie CooLKadin Felsefe Bilimi 0 14-03-2009 10:02
Lebron James biyografi-Lebron James kimdir? gizem Dünyadan Biyografiler 0 03-01-2009 05:06
James Franco Resimleri Bakimliyiz Yakışıklı Erkek Resimleri 0 23-04-2008 12:45

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 09:51 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats