bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > FORUM GENEL > Diziler Bölümü > Eski Diziler > Hanımın Çiftliği

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 14-01-2010, 10:05   #1 (permalink)
 
sahranil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mesaj Ali Düşenkalkar Biyografisi - Ali Düşenkalkar Kimdir?

Ali Düşenkalkar Biyografisi
1983 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda göreve başladı. Yaklaşık 38 oyunda oyuncu yönetmen ve yardımcı yönetmen olarak görev yaptı. Yaklaşık beşbin saat film dizi film ve çizgi film; arkası yarın radyo tiyatrosu ve belgesel seslendirmiştir. 15 yıldır Atatürk’ün Söylev’ini saydam görüntü eşliğinde sivil toplum kuruluşlarına askeri okullara üniversitelere lise son sınıflara yurt dışında Türk topluluklarına sunmaktadır. Dialog Anlatım ve İletişim’ de Diksiyon Fonetik Drama Konuşma dersleri vermektedir. Halen İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaktadır. Evli ve bir çocuk babası. Munis Düşenkalkar’ın kardeşidir.
Rol aldığı bazı oyunlar
Amadeus (oyun)
Çayhane
Patron
Kuvayi Milliye
Kaygusuz Abdal
Kısasa Kısas (oyun)
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
Macbeth
Afife Jale
Filmografisi
2009 Hanımın çiftliği
2008 Devrim Arabaları
2007 Ezo Gelin
2007 Hayat Apartmanı
2006 Beş Vakit
2006 Kız Babası
2006 Kabuslar Evi: Kaçan Fırsatlar Limited
2006 Rüya Gibi
2005 Ödünç Hayat
2005 Erkek Tarafı
2005 Seni Çok Özledim
2004 Korkuyorum Anne
2002 Çamur
1998 Kaç Para Kaç
1997 Baba Evi
1996 Deniz Bekliyordu
1996 İstanbul Kanatlarımın Altında
1993 Mavi Sürgün
1993 Yaz Evi
Ödülleri
ÇYDD 2000 yılı En İyi Erkek Oyuncu ( Söylev )
2005 Yılı Ankara Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Korkuyorum Anne
2005 Yılı Nürnberg Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Korkuyorum Anne
1983 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda göreve başladı. Yaklaşık 38 oyunda oyuncu yönetmen ve yardımcı yönetmen olarak görev yaptı. Yaklaşık beşbin saat film dizi film ve çizgi film; arkası yarın radyo tiyatrosu ve belgesel seslendirmiştir. 15 yıldır Atatürk’ün Söylev’ini saydam görüntü eşliğinde sivil toplum kuruluşlarına askeri okullara üniversitelere lise son sınıflara yurt dışında Türk topluluklarına sunmaktadır. Dialog Anlatım ve İletişim’ de Diksiyon Fonetik Drama Konuşma dersleri vermektedir. Halen İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaktadır. Evli ve bir çocuk babası. Munis Düşenkalkar’ın kardeşidir.
Rol aldığı bazı oyunlar
Amadeus (oyun)
Çayhane
Patron
Kuvayi Milliye
Kaygusuz Abdal
Kısasa Kısas (oyun)
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
Macbeth
Afife Jale
Filmografisi
2009 Hanımın çiftliği
2008 Devrim Arabaları
2007 Ezo Gelin
2007 Hayat Apartmanı
2006 Beş Vakit
2006 Kız Babası
2006 Kabuslar Evi: Kaçan Fırsatlar Limited
2006 Rüya Gibi
2005 Ödünç Hayat
2005 Erkek Tarafı
2005 Seni Çok Özledim
2004 Korkuyorum Anne
2002 Çamur
1998 Kaç Para Kaç
1997 Baba Evi
1996 Deniz Bekliyordu
1996 İstanbul Kanatlarımın Altında
1993 Mavi Sürgün
1993 Yaz Evi
Ödülleri
ÇYDD 2000 yılı En İyi Erkek Oyuncu ( Söylev )
2005 Yılı Ankara Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Korkuyorum Anne
2005 Yılı Nürnberg Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Korkuyorum Anne
Ali Düşenkalkar Biyografisi - Ali Düşenkalkar Kimdir?


sahranil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Teşekkür Edenler:
elif (16-01-2010)





Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Ali Düşenkalkar Biyografisi - Ali Düşenkalkar Kimdir?

Ali Düşenkalkar Biyografisi - Ali Düşenkalkar Kimdir? konusu, Eski Diziler / Hanımın Çiftliği forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: ali düşenkalkar kiminle evli, ali düşenkalkarkiminle, düsenkalkar, munis düsenkalkar kiminle evliydi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Atılgan Gümüş Biyografisi - Atılgan Gümüş Kimdir? sahranil Papatyam 0 15-01-2010 05:18
Behlül Biyografisi - Behlül Kimdir? sahranil Aşk-ı Memnu 0 14-01-2010 12:36
Bülent İnal Biyografisi - Bülent İnal Kimdir? sahranil Bu Kalp Seni Unutur mu? 0 13-01-2010 04:34
Nejat İşler Biyografisi - Nejat İşler Kimdir? sahranil Kapalı Çarşı 0 13-01-2010 03:23
Aşkı Memnu Adnan Ziyagil biyografisi - Adnan Ziyagil kimdir? sahranil Aşk-ı Memnu 0 12-01-2010 11:03

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 07:58 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats