bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > FORUM GENEL > Diziler Bölümü > Eski Diziler > Kapalı Çarşı

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 13-01-2010, 03:23   #1 (permalink)
 
sahranil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Nejat İşler Biyografisi - Nejat İşler Kimdir?

Nejat İşler biyografisi
29 Şubat 1972 tarihinde İstanbul’un Eyüp semtinde doğan Nejat İşler Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde okurken tiyatro kollarında görev aldı. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nü 1995 yılında bitirdi. Çeşitli tiyatro oyunları film ve dizilerde görev aldı. Şu Sıralar “Kapalıçarşı isimli Dizide oynamaktadır.
Filmografi
1999 Eylül Fırtınası
2003 Mustafa Hakkında Herşey Fikret
2004 Anlat İstanbul Ramazan
2005 Çalıntı Gözler Halil
2005 2 Süper Film Birden Konuk oyuncu
2007 Barda Selim
2007 Yumurta (film) Yusuf
2007 Yaşamın Kıyısında
Diziler
2009-Kaplıçarşı
2007 - Bıçak Sırtı
2004 - Aliye
2004 - Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
2003 - Sultan Makamı
2002 - Aşk ve Gurur
2002 - Gülbeyaz
2001 - Nasıl Evde Kaldım
2001 - Dedem Gofret ve Ben
1999 - Deli Yürek
1996 - Şehnaz Tango
1994 - Gurur
Ödülleri
2005 - 1. Beyaz İnci Ödülleri “En İyi Erkek Oyuncu - Macera” (kazandı) “En İyi Erkek Oyuncu - Dram” (aday)
2005 - 12. ÇASOD En İyi Oyuncu Ödülleri “En İyi Erkek Oyuncu” (kazandı)
2004 - 41. Antalya Altın Portakal Film Festivali “En İyi Erkek Oyuncu” (aday)
Nejat İşler Biyografisi - Nejat İşler Kimdir?


sahranil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  





Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Nejat İşler Biyografisi - Nejat İşler Kimdir?

Nejat İşler Biyografisi - Nejat İşler Kimdir? konusu, Eski Diziler / Kapalı Çarşı forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nejat İşler Resimleri sahranil Kapalı Çarşı 0 13-01-2010 03:28
Nejat Uygur'un sağlığı hızla düzeliyor Bakımlı Kadın Hürriyet / E - Kolay / Sabah Sağlık 0 12-05-2008 03:12

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 12:10 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats