bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > FORUM GENEL > Diziler Bölümü > Eski Diziler > Kapalı Çarşı

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 13-01-2010, 04:41   #1 (permalink)
 
sahranil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mesaj Olgun Şimşek Biyografisi - Olgun Şimşek Kimdir?

Olgun Şimşek Biyografisi
Olgun Şimşek 1971 yılında Bursa’da doğdu.
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı oyunculuk ana sanat bölümü mezunu olan sanatçı 1993 yılında sanat hayatına başladı.
Tv’de şov programlarında çıkan Şimşek Bir Demet Tiyatro‘daki Kudret tiplemesiyle geniş kitlelerce tanındı. Bir dönem Şebnem Sönmez‘le evlilik yapan sanatçı Kenan İmirzalıoğlu ile oynadığı Yazı Tura filmiyle bir çok ödül kazanmıştır.
Şu sıralar Atv’de gösterilen “Kapalıçarşı” isimli dizide rol almaktadır.
Ödülleri
12. Adana Altın Koza Film Şenliği - 2005 En İyi Erkek Oyuncu Yazı Tura
11. Ankara Film Festivali - 1999 Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu Karışık Pizza
11. Ankara Film Festivali - 1999 En İyi Erkek Oyuncu Yazı Tura
41. Antalya Film Şenliği - 2004 En İyi Erkek Oyuncu Yazı Tura
24. İstanbul Film Festivali - 2005 En İyi Erkek Oyuncu Yazı Tura
26. Siyad Türk Sineması Ödülleri - 2004 En İyi Erkek Oyuncu Yazı Tura
Filmografisi
Kapalıçarşı -2009
Beyaz Gelincik - 2005
Kapıları Açmak - 2005
Yazı Tura - 2003
Alacakaranlık - 2003
Beşik Kertmesi - 2002
Yeşil Işık - 2001
Yedi Numara - 2000
Karışık Pizza - 1998
Dış Kapının Mandalları - 1998
Bir Demet Tiyatro - 1997
Sihirli Ceket - 1996
Yer Çekimli Aşklar - 1995
Aziz Ahmet - 1994
Gülşen Abi - 1994
Tersine Dünya - 1993
Olgun Şimşek Biyografisi - Olgun Şimşek Kimdir?


sahranil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  





Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Olgun Şimşek Biyografisi - Olgun Şimşek Kimdir?

Olgun Şimşek Biyografisi - Olgun Şimşek Kimdir? konusu, Eski Diziler / Kapalı Çarşı forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: olgun şimşek ilk eşi kim, olgun şimşek eski eşi, olgun şimşek, olgun şimşek eski eşi kim, olgun simsek, olgun şimşek biyografi, olgun şimşek ilk karısı, olgun şimşek ilk karısı kim, olgun şimşek in eski eşi, olgun şimşek eski karısı, beyaz gelincik aziz, olgun şimşek ilk eşi, olgun şimşek in ilk eşi, olgun şimşeğin eski eşi, olgun şimşek kimdir,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Olgun Şimşek Üflediler Söndüm Şarkı Sözü Jülyet Yerli Şarkı Sözleri 0 12-01-2010 11:37
Olgun Şimşek Resimleri elif Yakışıklı Erkek Resimleri 3 10-01-2010 05:24
Olgun Şimşek - Otur Baştan Yaz Beni Şarkı Sözü - Kapalı Çarşı Dizisinin Müziği elif Yerli Şarkı Sözleri 0 10-01-2010 04:19
Berhan Şimşek biyografi-Berhan Şimşek Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 11-07-2008 01:54
Hikmet Şimşek Biyografi-Hikmet Şimşek Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 09:40

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 02:48 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats