bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > FORUM GENEL > Diziler Bölümü > Eski Diziler > Kapalı Çarşı

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 08-02-2010, 10:11   #1 (permalink)
 
sahranil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Soru Engin Altan Düzyatan Biyografisi - Engin Altan Düzyatan Kimdir?

Engin Altan Düzyatan Biyografisi - Engin Altan Düzyatan Kimdir?

Doğum Yeri :
İzmir
Doğum Tarihi : 26 Temmuz 1979
Eğitimi : Akademi
Filmografi
2009 – Bir bulut olsam
2008 – Cesaretin Var Mı Aşka
2007 – Sevgili Dünürüm
2006 – Kızlar Yurdu : Özgür
2006 – Affedilmeyen : Orhan
2005 – Kadın Her Zaman Haklıdır
2004 – Sil Baştan : Cihan
2004 – Azize
2003 – Kampüsistan : Levent
2003 – Alacakaranlık
2003 – Mühürlü Güller : Engin
2003 – Hürrem Sultan : Yıldırım Beyazıt
2002 – Koçum Benim : Orçun
2001 – Yeditepe İstanbul
2001 – Bizim Otel : Altan
Engin Altan Düzyatan Biyografisi - Engin Altan Düzyatan Kimdir?


sahranil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  





Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Engin Altan Düzyatan Biyografisi - Engin Altan Düzyatan Kimdir?

Engin Altan Düzyatan Biyografisi - Engin Altan Düzyatan Kimdir? konusu, Eski Diziler / Kapalı Çarşı forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: koçum benim orçun, koçum benim orçunu, kocum benim orcun, hürrem sulta hayatı, engin nurşani evlimidir, kocum benim levent,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Engin Altan Düzyatan Resimleri elif Yakışıklı Erkek Resimleri 1 22-05-2010 10:18
Bahtiyar Engin biyografi-Bahtiyar Engin Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 10-07-2008 04:13
Engin Çağlar Biyografi-Engin Çağlar Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 03:47
Engin Nurşani biyografi-Engin Nurşani Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 06:26
Gülseren Engin Biyografi-Gülseren Engin Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 30-06-2008 01:37

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 01:45 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats