bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > FORUM GENEL > Diziler Bölümü > Eski Diziler > Kasaba

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 19-01-2010, 06:53   #1 (permalink)
 
sahranil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ampul Bülent Kayabaş Biyografisi - Bülent Kayabaş Kimdir?

Bülent Kayabaş Biyografisi
1945 yılında doğdu. 1963 yılında tiyatroya profesyonel olarak başladı. Sayısız tiyatro oyunları sinema ve televizyon filmleri çekti.
Ödülleri
1981 "Avni Dilligil" En İyi Oyuncu ödülü
Filmografisi
Çinliler Geliyor - 2006
Yalancı Yarim - 2006
Canın Sağolsun - 2005
Saklambaç - 2005
Teberik Şanssız - 2005
Tatil Aşkları - 2004
Pardon - 2004
Mürüvvetsiz Mürüvvet - 2004
Halk Düşmanı - 2004
Balans ve Manevra - 2004
Sultan Makamı - 2003
Hababam Sınıfı: Merhaba - 2003
Kırık Ayna - 2003
Tek Celse - 2001
Deli Yürek-Boomerang Cehennemi - 2001
Koltuk Sevdası - 2001
Yaralı Kurt - 2000
Tersine Dünya - 2000
Filler ve Çimen - 2000
Fasulye - 1999
Sen Allahın Bir Lutfusun - 1999
Aile Bağları - 1999
Kadınlar Kulübü - 1999
Salacak Öyküleri - 1998
Unutabilsem - 1998
Hollywood Kaçakları - 1996
Sevda Kondu - 1996
Süper Yıldız - 1995
Ayrı Dünyalar - 1995
Ayrı Dünyalar (2) - 1995
Çiçek Taksi - 1995
İz - 1994
Çapkın Baba - 1990
Abuk Sabuk Bir Film - 1990
Şen Sulukule - 1990
Talih Kuşu - 1989
Arkadaşım Şeytan - 1988
Küçüksün Yavrum - 1988
Gemileri Yakmak - 1988
Keklik Ali - 1988
Sevimli Hırsız - 1988
Zamansızlar - 1987
İşte Kadın - 1987
Son Yüzelli Metre - 1987
Son Urfalı - 1986
Tokatçılar - 1986
Ava Giden Avlanır - 1986
Sana Öyle Hasretim Ki - 1985
Köfteci Holding - 1985
Para Babası - 1985
Kızlar Sınıfı Yarışıyor - 1985
Bir Akşam Üstü - 1985
Assolist - 1985
Sensizliğe Alışacağım - 1985
Gazino Bülbülü - 1985
Fidan - 1984
Berduşlar Sosyetede - 1984
Kader - 1984
Sevginin Bedeli - 1984
Karımı Gördünüz mü? - 1984
Sevdalandım - 1984
Aptal Kahraman - 1983
Futboliye - 1983
Yıkılan Gurur - 1983
Faize Hücum - 1982
Nikah Masası - 1982
Arkadaşım - 1982
Berduşlar - 1982
Görgüsüzler - 1982
Yapışık Kardeşler - 1981
Bay Alkolü Takdimimdir - 1981
Şabancık - 1981
Şaşkın Milyoner - 1980
Devlet Kuşu - 1980
Zübük - 1980
Tabancamın Sapını Gülle Donatacağım - 1980
Bereketli Topraklar Üzerinde - 1979
N'Olacak Şimdi - 1979
Sev Beni - 1979
Skandal - 1979
Biz Böyle Severiz - 1979
Dokunma Yanarsın - 1979
Doyumsuzlar - 1979
Vur Vur Kaç Kaç - 1979
Koca Aranıyor - 1979
Aşk Bebeği - 1979
Yedi Kocalı - 1979
Sevimli Aşık - 1979
Yatak Hikayemiz - 1979
Bir Öpücük Ver Bana - 1979
Kara Leke - 1979
Rezalet - 1979
Sevginin Bedeli - 1979
Pusu - 1979
Üşütük - 1978
Ne Olacak Şimdi - 1978
Sormagir Sokağı - 1978
Şeytan Köşeyi Döndü - 1978
Zor Oyunu Bozar - 1978
Yengen - 1978
Yalnız Kalp - 1978
Sımsıcak - 1978
Kabadayı Böyle Sever - 1978
Uçurum - 1978
Korkak Kahraman - 1978
Aşkın Sıcaklığı - 1978
Sıra Sana Gelecek - 1978
Hırçın Kız - 1977
İki Aşk Arasında - 1977
Yeşilçam Sokağı - 1977
Hızlı Giden Yorulur - 1977
Ne Zaman Geleceksin - 1977
Sen Ve Ben - 1977
Hayret 17 - 1975
Çapkın Kızlar - 1975
Sevimli Frankenstein - 1975
Minik Cadı - 1975
Teşekkür Ederim Büyükanne - 1975
Şaşkın Damat - 1975
Acele Koca Aranıyor - 1975
Askerin Dönüşü - 1974
Çirkin Dünya - 1974
Erkekler Ağlamaz - 1974
Ayrı Dünyalar - 1974
Bırakın Yaşayalım - 1974
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz - 1974
Kara Murat Ölüm Emri - 1974
Yüz Liraya Evlenilmez - 1974
Karateciler İstanbul'da - 1974
Yumurcak / Veda - 1974
Yaz Bekarı - 1974
Kısmet - 1974
Sığıntı - 1974
Gazi Kadın / Nene Hatun - 1973
Umut Dünyası - 1973
Güllü Geliyor Güllü - 1973
Karateci Kız - 1973
Mevlana - 1973
Acı Hayat - 1973
Soyguncular - 1973
Utanç - 1972
Gönül Oyunu (2) - 1972
Asi Gençler - 1972
Kara Leke - 1970
Bülent Kayabaş Biyografisi - Bülent Kayabaş Kimdir?



Konu elif tarafından (19-01-2010 Saat 06:55 ) değiştirilmiştir..
sahranil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Teşekkür Edenler:
elif (19-01-2010)





Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Bülent Kayabaş Biyografisi - Bülent Kayabaş Kimdir?

Bülent Kayabaş Biyografisi - Bülent Kayabaş Kimdir? konusu, Eski Diziler / Kasaba forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: gönül oyunu yatak hikayemiz 1979 film, bülent kayabaş kimdir, bülent kayabaş nereli, gönül oyunu yatak hikayemiz bülent kayabaş,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bülent İnal Biyografisi - Bülent İnal Kimdir? sahranil Bu Kalp Seni Unutur mu? 0 13-01-2010 04:34
Bülent Kayabaş Biyografi-Bülent Kayabaş Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 02:17
Bülent Polat Biyografi-Bülent Polat Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 02:12
Bülent Ersoy Biyografi-Bülent Ersoy Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 03:51
Bülent Serttaş Biyografi-Bülent Serttaş Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 09:09

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 06:38 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats