bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Kimdir Vikipedi

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 25-01-2014, 12:07   #1 (permalink)
 
ebush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Usher kimdir vikipedi

Usher kimdir vikipedi-Usher kimdir kısaca-Usher kimdir hayatı


Usher kimdir hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımızın devamını okumanızı tavsiye ederim

Usher kimdir vikipedi


1994 yılında tanıtım albümü olan Usher ile müzik dünyasıyla tanıştı. Bu albümüyle çok iyi satış grafiği elde edemese de dikkatleri üzerine çeken Usher 1997′de liseden mezun olduktan sonra ikinci albümü “My Way”i yayınlandı. Albüm 10 milyon satarak büyük bir başarı sağladı. Dansı ve sesiyle bir anda ilgi odağı olan Usher 2001′de 8701 adlı albümü yayınladı. 2004′ün Mart ayında Confessions albümü yayınladı. Albüm ilk hafta 1.1 milyon satarak rekor kırdı. Albüm Amerikan listeleriyle beraber neredeyse tüm listelere 1 numaradan giriş yaptı.

Albüm yalnızca Amerika’da 10 milyon satarak elmas sertifika aldı ve tüm dünyada 15 milyon sattı. “Caught Up” ve “Yeah” şarkılarıyla haftalarca 1 numarada kalan şarkıcı 2004 yılının en iyi single tirajını elde ederek bir rekor daha kırdı. Confessions ile tam sekiz haftadır Billboard albüm listesinin zirvesini kimselere kaptırmayan Usher The Beatles ve Bee Gees’ten sonra aynı anda üç single ile Billboard single listesinin ilk 10′unda yer alan ilk isim oldu. R&B şarkıcısı Usher’ın “Confessions”ı ABD’de yayımlandığı hafta 1 milyondan fazla satan ikinci albüm oldu.

Albümden çıkan “Burn” adlı single Billboard listesinin zirvesinde. “Yeah!” tam 12 hafta boyunca zirvede kaldı . Üçüncü single “Confessions Part II” da dokuzuncu sırada. Bu başarıyı ilk kez 1964′te “I Want to Hold Your Hand” “Can’t Buy Me Love” ve “She Loves You” single’ları ile The Beatles yakalamıştı. Bee Gees de 1978′de aynı başarıyı tekrarlamıştı. “Confessions Part II” birinci sıraya yükselirse Usher The Beatles’tan sonra art arda üç single’ı Billboard single listesinde zirve yüzü gören ilk isim olarak bir başka rekoru da yenileyecek. Aldığı 5 Grammy ödülü ile MTV müzik ödüllerine damgasını vuran popun prensi Michael Jackson ile yaptığı gösterisi günlerce basında yer aldı. Dansı ve sesi ile yeni pop kralı ünvanını üstlenen Usher yeni beşinci stüdyo albümü “Here I Stand”i de piyasaya sürmüştür.

Diskografi

1994: Usher
1997: My Way
2001: 8701
2004: Confessions
2008: Here I Stand

Filmografi


Sinema Portalı
The Bold And The Beautiful (1998)
The Faculty (1998)
She’s All That (1999)
Light It Up (1999)
Texas Rangers (2001)
In the Mix (2005)

Şarkıları

Yeah


ebush isimli Üye şimdilik offline konumundadır  





Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Usher kimdir vikipedi

Usher kimdir vikipedi konusu, Biyografiler / Kimdir Vikipedi forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Psy kimdir vikipedi ebush Kimdir Vikipedi 0 23-01-2014 12:30
Che kimdir vikipedi ebush Kimdir Vikipedi 0 18-01-2014 11:18
David Guetta Feat Usher Without You Çevirisi Я Yabancı Şarkı Sözleri 0 08-12-2011 02:05
USHEr:)))) Ayse92 Yakışıklı Erkek Resimleri 9 05-04-2011 04:54
Usher Resimleri elif Yakışıklı Erkek Resimleri 0 03-02-2010 01:25

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 08:00 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats