bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Kimdir Vikipedi

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 05-02-2014, 06:30   #1 (permalink)
 
ebush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Mutlu Güney kimdir vikipedi

Mutlu Güney kimdir vikipedi - Mutlu Güney Biyografisi - Mutlu Güney'in Hayatı Hakkında Bilgi - Aramızda Kalsın dizisindeki Cemal kim ?


Mutlu Güney kimdir merak ediyorsanız aşağıda bulunan yazımızı okuyunuz

Mutlu Güney kimdir vikipedi

Mutlu Güney 1954 yılında Kayseri'de doğdu. Eğitim hayatını Ankara'da tamamladı. 1976 yılında Ankara Devlet Konservatuarı yüksek bölümünden mezun oldu. Devlet Tiyatrolarında ki sanatçılık hayatına 1976-1983 yılları arasında Bursa Devlet Tiyatrosu'nda çalışarak başladı.

1983 - 1984 yılları arasında İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda 1984 - 1990 arasında Adana Devlet Tiyatrosu'nda 1990 - 1994 arasında İzmir Devlet Tiyatrosu'nda 1994 - 2000 yılları arasında Bursa Devlet Tiyatrosu'da 2000 - 2009 yılları arasında İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görev yaptı. Mutlu Güney'in yurtdışı çalışmaları arasında 1994-1995 döneminde Berlin'de Tiyatrom'da oyucu olarak yer almak da vardır. 2009 yılında son görev yeri olan İstanbul Devlet Tiyatrosundan emekli oldu. Emekli olduktan sonra daha çok yönetmenlik çalışmaları yaptı. Mutlu Güney Devlet Tiyatrosu sanatçısı olan Zeliha Güney ile evlidir. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra Sinema ve Televizyon çalışması da yapmaktadır.

Ünlü sinema oyuncusu Salih Güney'in kardeşidir.

Filmografisi
2011-2012 Yamak Ahmet - Fırıncı
2010 Türkan - Akif 2009 Büşra - Himmet
2007 Mavi Gözlü Dev
2007 Genco
2007 Fedai - Hüzzam Ahmet
2007 Düş Yakamdan
2006 İki Aile - Yüksel
2006 Kınalı Kuzular: Nişanlıya Verilen Söz - Avni Bey
2006 Kınalı Kuzular: Bir Tutam Saç - Mevliv
2006 Arka Sokaklar - Bekir
2005 Gen - Doktor Aykut
2004 Yabancı Damat - Asayiş Şube Müdür Ziya
2004 Cennet Mahallesi - Beton Ziya
2004 Aynalar
2004 Avrupa Yakası - Konuk Oyuncu
2001 Tatlı Hayat - Behçet
1999 Deli Yürek - Özcan
1992 Yağmuru Beklerken
1989 Sahibini Arayan Madalya


ebush isimli Üye şimdilik offline konumundadır  





Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Mutlu Güney kimdir vikipedi

Mutlu Güney kimdir vikipedi konusu, Biyografiler / Kimdir Vikipedi forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: mutlu güney, salih guneyin kardesi, salih güney vikipedi, gökhan güney vikipedi, mutlu güney kimdir, salih guney kimdir, salih güney kardeşi, mutlu güney biyografi, mutlu güney wiki, gökhan güney in vikipedi, salih guney vikipedi, salih kırmızı kim, salih güney in kardeşi kim, gökhan güney wiki, salih kirmizi vikipedi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ataberk Mutlu kimdir vikipedi ebush Kimdir Vikipedi 0 03-02-2014 11:12
Yılmaz Güney Biyografi-Yılmaz Güney Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 10-07-2008 03:30
Gökhan Güney Biyografi-Gökhan Güney Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 03:50
Güney Dinç Biyografi-Güney Dinç Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 02-07-2008 09:46
Eflatun Cem Güney Biyografi-Eflatun Cem Güney Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 02-07-2008 09:32

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 02:11 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats