Bakimliyiz.Com

-   Kimdir Vikipedi (http://www.bakimliyiz.com/kimdir-vikipedi/)
Bakimliyiz.Com (http://www.bakimliyiz.com/)
-   -   Deniz Çakır kimdir vikipedi (http://www.bakimliyiz.com/kimdir-vikipedi/136969-deniz-cakir-kimdir-vikipedi.html)

ebush 10-02-2014 09:59

Deniz Çakır kimdir vikipedi
 
Deniz Çakır kimdir vikipedi - Deniz Çakır Biyografisi - Deniz Çakır'ın Hayatı Hakkında Bilgi - Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Şah Sultan kim ?


Deniz Çakır kimdir hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıda bulunan yazımızı okumanızı tavsiye ederim

http://www.bakimliyiz.com/resim/deniz-cakir2.jpg


31 Aralık 1982 Ankara da doğmuştur.İlk televizyon deneyimi olan Kadın İsterse deki Alev rolüyle tanındı. Ama asıl çıkışını Yaprak Dökümü adlı dizideki Ferhunde karakteriyle yapmıştır.Bu diziler dışında “İki Arada Aşk” ve “Evet Benim” adlı dizilerde rol almıştır.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Ankara’da yaşayan Deniz mezun olduktan sonra İstanbul’ a yerleşti. Konservatuvardan mezun olmadan önce Ankara Radyosu’nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi.

Filmografi
2006- 2009 Yaprak Dökümü Ferhunde
2004-2006 Kadın İsterse Alev
2005 İki Arada Aşk Gizem
2006 Evet Benim / İşte Benim ‘Barmaid’ Funda
2006 Avrupa Yakası Serap-Konuk Oyuncu
2008 Kung Fu Panda Usta Engerek Türkçe Seslendirme
2008 Donkey Xote Türkçe Seslendirme
2008 The Simpsons: Movie Rod ve Todd Flanders Türkçe Seslendirme
2008 Iron Man Virginia “Pepper” Potts Türkçe Seslendirme


http://www.bakimliyiz.com/resim/deniz-cakir1.jpg

http://www.bakimliyiz.com/resim/deniz-cakir.jpg


Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 10:58 .

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.