bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Kimdir Vikipedi

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-02-2014, 10:59   #1 (permalink)
 
ebush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Deniz Çakır kimdir vikipedi

Deniz Çakır kimdir vikipedi - Deniz Çakır Biyografisi - Deniz Çakır'ın Hayatı Hakkında Bilgi - Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Şah Sultan kim ?


Deniz Çakır kimdir hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıda bulunan yazımızı okumanızı tavsiye ederim

Deniz Çakır kimdir vikipedi


31 Aralık 1982 Ankara da doğmuştur.İlk televizyon deneyimi olan Kadın İsterse deki Alev rolüyle tanındı. Ama asıl çıkışını Yaprak Dökümü adlı dizideki Ferhunde karakteriyle yapmıştır.Bu diziler dışında “İki Arada Aşk” ve “Evet Benim” adlı dizilerde rol almıştır.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Ankara’da yaşayan Deniz mezun olduktan sonra İstanbul’ a yerleşti. Konservatuvardan mezun olmadan önce Ankara Radyosu’nda radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi.

Filmografi
2006- 2009 Yaprak Dökümü Ferhunde
2004-2006 Kadın İsterse Alev
2005 İki Arada Aşk Gizem
2006 Evet Benim / İşte Benim ‘Barmaid’ Funda
2006 Avrupa Yakası Serap-Konuk Oyuncu
2008 Kung Fu Panda Usta Engerek Türkçe Seslendirme
2008 Donkey Xote Türkçe Seslendirme
2008 The Simpsons: Movie Rod ve Todd Flanders Türkçe Seslendirme
2008 Iron Man Virginia “Pepper” Potts Türkçe Seslendirme


Deniz Çakır kimdir vikipedi

Deniz Çakır kimdir vikipedi


ebush isimli Üye şimdilik offline konumundadır  





Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Deniz Çakır kimdir vikipedi

Deniz Çakır kimdir vikipedi konusu, Biyografiler / Kimdir Vikipedi forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: deniz cakir, deniz çakır vikipedi, deniz cakir hot, deniz çakır, deniz cakir wikipedia, deniz cakir vikipedi, deniz çakır hot, deniz çakir, deniz jakir, deniz chakir, elif çakır vikipedi, picture deniz chakir, deniz kakir, pics of deniz cakir, deniz cakir pics,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Deniz Çakır Bşyografi-Deniz Çakır kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 1 23-01-2012 02:24
Talip Çakır Kimdir? - Talip Çakır Biyografi gizem Türkiye'den Biyografiler 0 18-12-2011 11:55
Deniz Çakır Biyografi - Deniz Çakır Kimdir ? Bkmlyz Türkiye'den Biyografiler 2 10-08-2011 01:22
Deniz Çakır'ın Evinden Görüntüler nimlahza Ev Dekorasyon 5 07-04-2011 10:17
Deniz Çakır Biyografisi sahranil Yaprak Dökümü 0 14-01-2010 01:47

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 07:18 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats