bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Kimdir Vikipedi

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 12-02-2014, 11:54   #1 (permalink)
 
ebush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Ali Erkazan kimdir vikipedi

Ali Erkazan kimdir vikipedi - Ali Erkazan Biyografisi - Ali Erkazan'ın Hayatı Hakkında Bilgi - Benim Hala Umudum Var dizisindeki Zafer kim ?



Ali Erkazan kimdir merak ediyorsanız aşağıda bulunan yazımızı okumanızı tavsiye ederim

Ali Erkazan kimdir vikipedi


Ali Erkazan1953 yılında doğdu. En Son Babalar Duyar dizisindeki baba rolüyle ünlenen sanat hayatına Ankara Sanat Tiyatrosu'nda başlayan Ali Erkazan bu kurumda 15 yıl çalıştı. Levent Kırca tiyatrosunda da görev yaptı. Politik tiyatro'da oyunculuğu öğrendi.Ali Erkazan Tiyatro oyunculuğunun yanısıra 1983 yılında kamera karşısına da geçerek sinema ve dizi filmlerde rol alan sanatçı ÇASOD üyesidir.

Filmografisi

Cesaretin Var mı Aşka – 2008
Münferit – 2007
Evimin Erkei – 2007
Sevgili Dünürüm – 2007
Annem – 2007
Hayırdır İnşallah – 2006
Dünyayı Kurtaran Adamın Olu – 2006
Mavi Ku – 2006
Aşk Meydan Savaşı – 2002
Başımıza Gelenler – 2002
En Son Babalar Duyar – 2002 Son – 2001
Sıdıka – 1997
Değirmen – 1986
Kurt ve Kuzu – 1983


ebush isimli Üye şimdilik offline konumundadır  





Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Ali Erkazan kimdir vikipedi

Ali Erkazan kimdir vikipedi konusu, Biyografiler / Kimdir Vikipedi forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: ali erkazan vikipedi, ali erkazan son durum, aşk meydan savaşı vikipedi, ali erkazan kimdir, ali erkazan vikepedi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Zaz kimdir vikipedi ebush Kimdir Vikipedi 0 25-01-2014 12:30
Psy kimdir vikipedi ebush Kimdir Vikipedi 0 23-01-2014 12:30
Platon kimdir vikipedi ebush Kimdir Vikipedi 0 23-01-2014 12:15
Ohm kimdir vikipedi ebush Kimdir Vikipedi 0 23-01-2014 12:12
Che kimdir vikipedi ebush Kimdir Vikipedi 0 18-01-2014 11:18

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 05:10 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats