bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Kimdir Vikipedi

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 14-02-2014, 02:08   #1 (permalink)
 
ebush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Gürkan Uygun kimdir vikipedi

Gürkan Uygun kimdir vikipedi - Gürkan Uygun Biyografisi - Gürkan Uygun'un Hayatı Hakkında Bilgi - Kaçak dizisindeki Serhat Hakeri kim ?



Gürkan Uygun kimdir hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımızın devamını okumanızı tavsiye ederim


Gürkan Uygun kimdir vikipedi


Gürkan Uygun 1974 yılında İzmit’de doğdu. 7 yıl Dormen tiyatrosunda oyunculuk yaptı. Kurtlar Vadisi’nde oynadığı Memati karakteriyle üne kavuştu. Ve şu aralar Kurtlar Vadisi Pusu’da Memati olarak rol alıyor.

Filmografi

Kurtlar Vadisi Pusu 2007 Memati – Dizi (Show Tv) (süre: 46 Bölüm devam)
Kurtlar Vadisi: Terör 2007 Memati – Dizi (Show Tv) (süre: 2 Bölüm – Yasaklandı)
Kurtlar Vadisi Irak 2006 Memati – Sinema
Çarpışma Muşta 2005
Kurtlar Vadisi 2004-2005 Memati – Dizi (Show Tv Kanal D) (süre: 97 Bölüm)
Şapkadan Babam Çıktı Kerem 2003 – Dizi (TRT 1 TRT İnt)
Kurtlar Vadisi Memati 2003
Aşkım Aşkım 2001 – Dizi (Kanal D)
Yedi Numara Anıl 2000 (TRT 1 TRT İnt)
Fasulye Koruma 2000
Deli Yürek Cihan 1999 – Dizi (ATV ATV Avrupa)
Yılan Hikayesi Konuk Oyuncu 1999 – Dizi (Kanal D)
Affet Bizi Hocam 1998
Hoşçakal Yarın 1998
Böyle mi Olacaktı 1997 – Dizi (ATV ATV Avrupa)
Tatlı Kaçıklar Tolgahan 1996 – Dizi (ATV ATV Avrupa)
Çiçek Taksi Konuk Oyuncu 1995 – Dizi (ATV ATV Avrupa)


Gürkan Uygun kimdir vikipedi


ebush isimli Üye şimdilik offline konumundadır  





Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Gürkan Uygun kimdir vikipedi

Gürkan Uygun kimdir vikipedi konusu, Biyografiler / Kimdir Vikipedi forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: gürkan uygun vikipedi, gürkan uygun wikipedia, gurkan uygun vikipedi, gürkan uygun wiki, gurkan uygun wikipedia, gürkan uygun kimdir, çiçek taksi 1995 gürkan uygun, irfan gürkan çelebi wiki, vikipedi gürkan uygun hayatı, gürkan uygun yılan hikayesi, gurakn uygun vikipedi, memati vikipedi, çiçek taksi vikipedi, irfan gürkan çelebi vikipedi, kurtlar vadisi ndeki gürkan çelebi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Aşk-ı Hayyam - İrfan Gürkan ÇELEBİ nimlahza Kütüphanemiz 0 11-01-2012 11:15
Al Yastığımdan Kokunu - İrfan Gürkan ÇELEBİ nimlahza Kütüphanemiz 0 15-08-2011 02:43
Gürkan Uygun - Memati Resimleri elif Yakışıklı Erkek Resimleri 0 03-02-2010 05:36
Gürkan Uygun Biyografi-Gürkan Uygun Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 04:25
Aydın Güven Gürkan Biyografi-Aydın Güven Gürkan Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 26-06-2008 02:51

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 05:42 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats