Bakimliyiz.Com

-   Kimdir Vikipedi (http://www.bakimliyiz.com/kimdir-vikipedi/)
Bakimliyiz.Com (http://www.bakimliyiz.com/)
-   -   Metin Coşkun kimdir vikipedi (http://www.bakimliyiz.com/kimdir-vikipedi/137311-metin-coskun-kimdir-vikipedi.html)

ebush 14-02-2014 11:23

Metin Coşkun kimdir vikipedi
 
Metin Coşkun kimdir vikipedi - Metin Coşkun Biyografisi - Metin Coşkun'un Hayatı Hakkında Bilgi - Kaçak dizisindeki Sarı Erol kim ?



Metin Coşkun kimdir hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımızın devamını okumanızı tavsiye ederim

http://www.bakimliyiz.com/resim/metin-coskun.jpg


Metin çoşkunMetin Coşkun 1948 doğumlu, tiyatro oyuncusu, yönetmen, seslendirme sanatçısı.Metin Coşkun, sanat hayatına 1970 yılında başladı. Mesleği AST, Yeni Tiyatro, Dostlar Tiyatrosu gibi altı özel tiyatronun yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosunda 60′ın üzerinde oyunda oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı. Sanatçı, tiyatro dışında da kamera karşısına geçerek, TRT’de ve özel tv kanallarında birçok dizide rol aldı.

Ödülleri


1982 Sanat Kurumu “En iyi oyuncu övgü” ödülü

Rol aldığı bazı oyunlar

Testosteron : Andrzej Saramonowicz – Oyun Atölyesi – 2008
Dalga (oyun) : Reinhold Tritt – Tiyatro Donkişot – 2008
Aymazoğlu ile Kundakçılar : Max Firsch – Dostlar Tiyatrosu – 2005
Bedreddin : Mehmet Akan – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2004
Jan Dark Davası : Bertolt Brecht – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1994
Uyarca : Friedrich Dürrenmatt – Ankara Devlet Tiyatrosu – 1992
Yusuf ile Menofis : (Nazım Hikmet – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1989
Mefisto : Klaus Mann – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1989
Zamlar Bana Karşı : Yılmaz Onay – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1986
Rummuz Goncagül : Oktay Arayıcı – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1985
Bir Halk Düşmanı : Henrik İbsen – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1985
Misafir : (Bilgesu Erenus – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1984
Bir Şehnaz Oyun : Turgut Özakman – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1984
Bir Ceza Avukatının Anıları : (Faruk Eren) – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1084
Galile’nin Yaşamı : Bertolt Brecht – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1983
Resimli Osmanlı Tarihi : Turgut Özakman – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1982
Rüyadaki Oyuncaklar : Metin Coşkun – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1982
Yaz Misafirleri : Maksim Gorki – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1982
Rumuz Goncagül : (Oktay Arayıcı – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1981
Küçük Adam N’oldu Sana : Hans Fallada – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1981
Hikaye-i Mahmut Bedrettin : Mehmet Akan – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1980
Sınırda-Duvar : Muzaffer İzgü – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1980


Filmografisi

Suskunlar-2012 Belalı Naim
Devrimden Sonra – 2011
Cümbür Cemaat Aile – 2010
Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo – 2010
Geniş Aile – 2009
Başka Dilde Aşk – 2009
Ey Aşk Nerdesin – 2009
İş Arıyoruz – 2008
Arka Sıradakiler – 2007
Doktorlar – 2007
Mahşer – 2007
Eve Giden Yol 1914 – 2006
Nefes Nefese – 2005
Çemberimde Gül Oya – 2004
Yağmur Zamanı – 2004
Hayat Bilgisi – 2003
En Son Babalar Duyar – 2002
Merdiven – 2000
Erikçigiller – 2000
Acemiler İş Başında – 2000
Yeni Bir Hayat – 2000
İnsanca – 2000
İyiler – Kötüler – 2000
Köy Kahvesi – 2000
İkinci Bahar – 1998
İnsan Kurdu – 1997
Tersine Akan Nehir – 1996
Bizim Aile – 1995
Sessiz Film – 1984


Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 04:59 .

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.