bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Kimdir Vikipedi

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 07-03-2014, 05:12   #1 (permalink)
 
ebush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Serdar Gökhan kimdir vikipedi

Serdar Gökhan kimdir vikipedi - Serdar Gökhan Biyografisi - Serdar Gökhan'ın Hayatı Hakkında Bilgi - Kurt Seyit ve Şura dizisindeki Mirza Bey (Seyit’in babası) kim ?


Serdar Gökhan kimdir vikipedi


Gerçek ismi Nusret Ersöz olan aktör 1943 yılında Bolu'da dünyaya gelmiştir.Yaşamı boyunca birçok filmde yer almıştır.İlk Başrol oynadığı film Kadırgalı Alidir.Ayrıca Çizgi roman ressamlığı yaptı.Asıl mesleği resim sanatıdır.

Filmografi

Kırmızı Işık Sez0n 1 2008 - Oyuncu
Elif Sezon 1 2008 - Oyuncu
Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? 2006 - Oyuncu
Pertev Bey'in Üç Kızı Sezon 1 2006 - Oyuncu
Sev Kardeşim Sezon 1 2006 - Oyuncu
Karaoğlan Sezon 1 2002 - Oyuncu
Akşam Güneşi Sezon 1 1999 - Oyuncu
Kanayan Yara 1994 - Oyuncu
Kanayan Yara - Bosna Mavi Karanlık 1994 - Oyuncu
Kurdoğlu 3 / Bu Yola Baş Koyduk 1992 - Oyuncu
Ahmet Hamdi Bey Ailesi Sezon 1 1991 - Oyuncu
Polis Görev Başında 1990 - Oyuncu
Av 1989 - Oyuncu
Kanun Savaşçıları 1989 - Oyuncu
Utanç Yılları 1987 - Oyuncu
Yeniden Doğmak Sezon 1 1987 - Oyuncu
Namusun Bedeli 1986 - Oyuncu
Altın Kafes 1982 - Oyuncu
Yıkılış 1978 - Oyuncu
Meryem Ve Oğulları 1977 - Oyuncu
Mavi Mercedes 1977 - Oyuncu
Şeref Yumruğu 1977 - Oyuncu
Yuvanın Bekçileri 1977 - Oyuncu
Analar ölmez 1976 1976 - Oyuncu
Kan Kardeşler 1976 - Oyuncu
ölüme Yalnız Gidilir 1976 - Oyuncu
Selam Dostum 1976 - Oyuncu
Sevdalılar 1976 - Oyuncu
Acı Severim tatlı Döverim 1975 - Oyuncu
Bu Osman Başka Osman 1975 - Oyuncu
Cellat 1975 - Oyuncu
Hesap Günü 1975 - Oyuncu
İntihar 1975 - Oyuncu
İsyan 1975 - Oyuncu
Macera 1975 - Oyuncu
Namıdiğer Çolak 1975 - Oyuncu
Turhanoğlu 1975 - Oyuncu
Yatık Emine 1974 - Oyuncu
Bir Damla Kan Uğruna 1974 - Oyuncu
Deli Ferhat 1974 - Oyuncu
Dövüşe Dövüşe Öldüler 1974 - Oyuncu
Karanlık Yıllar 1974 - Oyuncu
Silahın Elinde Kardeş 1974 - Oyuncu
Unutama Beni 1974 - Oyuncu
Unutma Beni 1974 - Oyuncu
Vur Be Ramazan 1974 - Oyuncu
Beklenmeyen Adam 1973 - Oyuncu
Dağ Kanunu 1973 - Oyuncu
Hudutların Kartalı 1973 - Oyuncu
ikibin Yılın Sevgilisi 1973 - Oyuncu
İnsanlık Ölmedikçe 1973 - Oyuncu
Kara Orkun 1973 - Oyuncu
Kara Pençe 1973 - Oyuncu
Kara Pençe'nin İntikamı 1973 - Oyuncu
Kır çiçeği 1973 - Oyuncu
Kurt Yemini 1973 - Oyuncu
Soğukkanlılar 1973 - Oyuncu
Vur Emri 1973 - Oyuncu
Malkoçoğlu Kurt Bey 1972 - Oyuncu
Acı Yudum 1972 - Oyuncu
Akma Tuna 1972 - Oyuncu
Dudaktan Dudağa ölüm 1972 - Oyuncu
Estergon Kalesi 1972 - Oyuncu
Gökçeçiçek 1972 - Oyuncu
ırmak 1972 - Oyuncu
istanbul Kabadayısı Kara Murat 1972 - Oyuncu
Kara Doğan 1972 - Oyuncu
Kurt Bey 1972 - Oyuncu
Asyanın Tek Atlısı Baybars 1971 - Oyuncu
Kadırgalı Ali 1971 - Oyuncu



Serdar Gökhan kimdir vikipedi


ebush isimli Üye şimdilik offline konumundadır  





Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Serdar Gökhan kimdir vikipedi

Serdar Gökhan kimdir vikipedi konusu, Biyografiler / Kimdir Vikipedi forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: serdar gökhan vikipedi, gökhan alkan vikipedi, serdar gökhan, gökhan atalay vikipedi, serdar gökhan wikipedia, serdar gökhan kimdir, serdar gokhan, serdar gokhan vikipedi, gökhan alkan kimdir vikipedi, serdar gökhan biyografi, serdal gökan, hesap günü vikipedi, karadoğan serdar gokhan, serdar gökhan biyografisi, serdar gökhan nereli,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Gökhan Alkan kimdir vikipedi ebush Kimdir Vikipedi 0 10-02-2014 11:30
Gökhan Atalay kimdir vikipedi ebush Kimdir Vikipedi 0 27-01-2014 08:01
Serdar Akar Biyografi-Serdar Akar Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 01:53
Serdar Ortaç Biyografi-Serdar Ortaç Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 06:21
Serdar Yalçın Biyografi-Serdar Yalçın Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 09:11

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 01:38 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats