bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > Bakimliyiz.com Özel > LakLak Bölümü > Nefret Ediyorum

Kadın Portalı Kayıt Ol Reklam Verin İletişim Forumları Okundu Kabul Et

 

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-11-2011, 07:23   #91 (permalink)
Misafir
Avatar Yok
 
Standart

evimi ayirmama ragmen kaynanam beni rahat birakmiyor esimi surekli yalan konusuyor


 

Alt 20-01-2012, 04:12   #92 (permalink)
Misafir
Avatar Yok
 
Standart

iyi kaynana yoktur !! nefrettttttt


 

Alt 20-01-2012, 04:14   #93 (permalink)
Misafir
Avatar Yok
 
Standart

evet evet iyi kaynana yoktur.. bende nefret ediyorummm


 
Alt 30-01-2012, 02:43   #94 (permalink)
Misafir
Avatar Yok
 
Standart

Illaki bizde kaynana olcaz ama yani kaynana var kaynanaaaanaaa var.. Allahim sabir versin benim gibi geri kafali kaynanasi olanlara.. Bana da yarrabbim..


 
Alt 10-02-2012, 04:56   #95 (permalink)
Misafir
Avatar Yok
 
Standart

bende ne yapcam şaşırdım ediyorum etmiyorum kendimi sevdiremedim


 
Alt 14-02-2012, 07:19   #96 (permalink)
Misafir
Avatar Yok
 
Standart

benimde bunlara benzer sıkıntılarım var arkadaşlar ama ben hep iyi oldum hep iyi avrandım yine olmadı ikili oynadı hep eşime ne zaman anlatsam annem iyi biri seni seviyo hep söylüyo bana dedi daha fazlada bişi diyemiyosun sonuçta annesi biz evlendik ertesi gün babası işe götürdü 1 hafta sonra evimiz ayrı olduğu halde yanlarına aldılar eşime istemiyorum dedimde bu kışı burda cıkaralım gideriz dedi tmm dedim herşeylerini yaptım kayınpederim suratsızın teki çok geri görüşlü gülme konuşma hep sus pus otur bide evde babannemiz var o ayrı dert zaten düğünden sonra borçları kapatcaz die bütün çeyreklerimizi paramızı aldı erkek kardeşinin evini yaptırdı bişi demedim yine orda kaldım ben yeni evliyim ve benim orda ayrı odam yok çekyatta yatıyoduk kızı hamile kaldı düşük riski vardı geldi kaynanamda yattı ona baktım sonra ben işe girdim rahat edicez evimizde kalcaz die düşündüm eşim bu ay çok sıkışmış babam maaşlarımızı verelim dedi tmm dedim bi öğrendim kardeşinin camlarını yaptırdı sinirden kudurdum eşim yine ailesini savundu o ara görümcem doğum yaptı 2 gece yanında kaldım izinli günlerimde yanına gttim yemeğini temizliiğğni yaptım ama aptalmışım bunu anladım en son tartıştık eşimle gttiğim yerlerin hesabınısoruyodu bana bende patladım sonunda ve sinir krizi geçirmişim görümcemde bizdeydi ben kendime geldiğimde logusa kızımı mahfettin bunuda yaptın dedi çok kötü oldum eşime numara yaptı diomuş ben bunlarla ne yapıyım çıldırıcam yakında


 
Alt 19-03-2012, 01:08   #97 (permalink)
Misafir
Avatar Yok
 
Standart hak lıyım ben

benim kaynanam çok ayrımcıhep küçük oglunu kollyor ..benim cebimdekini bile ona verdiryr hakkımı helal etmiyorum .


 
Alt 27-03-2012, 02:26   #98 (permalink)
bebişlerim
Avatar Yok
 
Standart kaynanam

bende beni sevsin diye okadar uğraşmama rağmen yapmadiğini birakmadi


 
Alt 30-03-2012, 12:36   #99 (permalink)
Misafir
Avatar Yok
 
Standart Dünya Ona da Kalmadı

Kaynanalar genellikle sevimsiz oluyorlar nedense.Benim kaynanam üstelik halamdı.İlk başlarda çok iyi idik.Sonraları öyle bir an geldi kiisyan ettimnefret ettirdi kendinden.Bir çene vardı kadındaçene değil sanki makineli tüfek.Kocasını da kendinden nefret ettirdi.Ölüm haberini alınca eşimannesinin yani kaynanamın ruhuna yasin okumamı istediinanın istemeye istemeye okudumöylesine nefret doluydum.İçimden "Allah rahmet etsin" demek bile gelmiyor.İnanırmısınız 5 çocuğu varçocukları bile sevmezdi kadını.Öldü gittiçevresinde ölümüne üzülen olduğunu hiç sanmıyorum.Oralarda durumu nasıl merak ediyorum.Ha yazmayı unuttumalnı secdeden kalkmayan da biriydi.


 
Alt 03-07-2012, 02:45   #100 (permalink)
Misafir
Avatar Yok
 
Standart

kaynanamın iyi niyetli mi kötü niyetli mi olduğunu hala anlayamadım.sanırım iki yüzlü....ama bunu kesinlikle kocama yansıtmayacağım desemde içimi hep bişeyler kemiriyor.


 



Etiketler
kaynana, kaynana nefreti

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


kaynanam dan nefret ediyorum

kaynanam dan nefret ediyorum konusu, LakLak Bölümü / Nefret Ediyorum forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
maskeli insanlardan nefret ediyorum sevdam Nefret Ediyorum 9 10-05-2009 05:31
nefret ediyorum bayrak_007 Nefret Ediyorum 1 30-11-2008 09:01
Nefret Biyografi-Nefret Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 01:37

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 08:18 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats