bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > Bakimliyiz.com Özel > LakLak Bölümü > Nefret Ediyorum

Kadın Portalı Kayıt Ol Reklam Verin İletişim Forumları Okundu Kabul Et

 

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-08-2013, 06:36   #111 (permalink)
Avatar Yok
 
Standart

kaynansından neferet etmeyen bence yok
ne o kaynananın iyisi kanadıyla üzerinde kanat çırparmıydı :))))


semihaortaalan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 05-06-2014, 02:31   #112 (permalink)
Misafir
Avatar Yok
 
Standart

Bende dünyaya bi daha gelirsem kimsesiz biriyle evlencem 😂😂


 

Alt 06-06-2014, 02:33   #113 (permalink)
Misafir
Avatar Yok
 
Standart

Kayinanam benimle güzel güzel konuşup beni konusturup sonra kocami arar olanları ona anlatirmis.bende saf gibi ona güvenip yardim isterdim.bi yol olmadan ayirdi bizi.kocami benden soğuttu evlenirken her şeyde yanimizda idi her şeye karisdi yüzüklerimize bile karisti.ama hepsini hissettirmeden yapti tatli dille.bu kadar kötü olunabiliyordu bide namazli abdestli ayrıca görücü üusulü oldu:((


 
Alt 20-06-2014, 02:22   #114 (permalink)
Misafir
Avatar Yok
 
Standart masumane

Dunyadaki tek nefret ettigim insan o fesat kari allah benim yasadiklarimin bin katini ona yasatsin aynen oyle arkadasim olsede hep birlikte kurtulsak en kotusude esimin anasina toz kondurmsmasi allah onu iki cihandada dunyanin en mutsuz insani yapsin allah herkese sabir versin


 
Alt 19-08-2014, 03:56   #115 (permalink)
Misafir
Avatar Yok
 
Standart

Müstakbel kaynanamı hiiiiiç sevmiyorummmmmiyi kaynana diye bir şey yok bu dünyadaaaaa.


 
Alt 24-02-2015, 04:14   #116 (permalink)
emina
Avatar Yok
 
Standart

Alıntı:
Kayıtsız Üye´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
slm arkadaşlar hepinizin yazdıklarını bir bir okudum... bir de ben anlatayım... daha 8 aylık evliyim. 19 yaşındayım kaynanamla oturuyorum. kaynanam 20 yaşından bu tarafa dul. eşime hamileyken kayınbabam vefat etmiş. kaynanam eltimi de beni de çok kıskanıyor. onu anlıyorum bu zamana kadar büyüttüğü çocukları şimdi başkaları için koşuşturuyor. ama böyle nice nice insanlar var. acaba hepsimi böyle. düğünüm oldu bana 4 bilezik taktı hepsini geri aldı. arkadaşlarım hayırlı olsuna geldiler benim evime kimsenin arkadaşı gelemez dedi ben neyim bu evde?? eşimin abisi okuduğu için fazla çalışamamış. eşim 13 yaşından beri şehir dışında inşaatlarda çalışmış. kendine cep harçlığı alıp geri kalan parasını hep annesine vermiş ve şuan oturduğumuz evi almışlar. kaynanamın o sözü eşimi yıprattı. dolayısıyla artık arkadaşlarımı eve davet edemiyorum. konuştuğum dertleştiğim bir insan bile yok. bazen sabah kalkar surat beş karış. bana tavır alır. evi temizliycem diye canım çıkar şurayı da ben temizleyim demek yerine aksine temizlediğim yeri geri batırır. çalışcam derim mırın kırın eder. çocuk istiyorum daha erken ben ötekine zor yetişiyorum seninkini napacam der. sana ne o çocuk benim... sırf çalışmak için bilgisayar sertifikası alcam bunun için eşimi ikna edip kursa yazıldım... kursdan 2 de geliyorum ve hep tek başıma yemek yiyorum çünkü beklenmiyorum. kusura bakmayın uzun yazdım ama boş net sayfalarından başka dostum yok. eşime desem böyleyken böyle diye gidip anasını sorguya çekiyor ben yokken o da zeytinyap gibi suyun üstüne çıkıyor. off offff anamın evine gitmeyi bile istemiyorum artık. çünkü ben nerdeysem o orda eşimin bi pazarını bile kaynanamla geçiriyorum. arabanın ön koltuğuna yerleşir ben arkada misafir. kaynanamla gezerken eşim saygısızlık olur diye elimi bile tutmuyor. ben kursdayken odamı karıştırıyor. daha neler neler. allah benim gibi kaynanadan çekenlere sabır versin.
Bak canım benim kaynanlar çocuk gibi olur hak ver napcan sonuçta kocanı bu yasına kadar buyutmuş unutma Rabbim buyuklere hizmet edeni sever sen Rabbime. Havale et. Sen kendi bildiğin yoldan ayrılma ama sakın bu sebebten dolayıda esini kırma sabret cnm Allah sabredenlerle birliktedir


 
Alt 27-03-2015, 09:14   #117 (permalink)
Kayıtsız Üye
Avatar Yok
 
Standart

Alıntı:
Misafir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
benimde bunlara benzer sıkıntılarım var arkadaşlar ama ben hep iyi oldum hep iyi avrandım yine olmadı ikili oynadı hep eşime ne zaman anlatsam annem iyi biri seni seviyo hep söylüyo bana dedi daha fazlada bişi diyemiyosun sonuçta annesi biz evlendik ertesi gün babası işe götürdü 1 hafta sonra evimiz ayrı olduğu halde yanlarına aldılar eşime istemiyorum dedimde bu kışı burda cıkaralım gideriz dedi tmm dedim herşeylerini yaptım kayınpederim suratsızın teki çok geri görüşlü gülme konuşma hep sus pus otur bide evde babannemiz var o ayrı dert zaten düğünden sonra borçları kapatcaz die bütün çeyreklerimizi paramızı aldı erkek kardeşinin evini yaptırdı bişi demedim yine orda kaldım ben yeni evliyim ve benim orda ayrı odam yok çekyatta yatıyoduk kızı hamile kaldı düşük riski vardı geldi kaynanamda yattı ona baktım sonra ben işe girdim rahat edicez evimizde kalcaz die düşündüm eşim bu ay çok sıkışmış babam maaşlarımızı verelim dedi tmm dedim bi öğrendim kardeşinin camlarını yaptırdı sinirden kudurdum eşim yine ailesini savundu o ara görümcem doğum yaptı 2 gece yanında kaldım izinli günlerimde yanına gttim yemeğini temizliiğğni yaptım ama aptalmışım bunu anladım en son tartıştık eşimle gttiğim yerlerin hesabınısoruyodu bana bende patladım sonunda ve sinir krizi geçirmişim görümcemde bizdeydi ben kendime geldiğimde logusa kızımı mahfettin bunuda yaptın dedi çok kötü oldum eşime numara yaptı diomuş ben bunlarla ne yapıyım çıldırıcam yakında
Vayyy bee heykeli yapilacak gelinsin. Masaallah


 
Alt 02-07-2015, 11:22   #118 (permalink)
Kayıtsız Üye
Avatar Yok
 
Standart

Alıntı:
Kayıtsız Üye´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Vayyy bee heykeli yapilacak gelinsin. Masaallah
Nefret ediyorum kadından. Eşimle aşık olarak evlendim. Herkes karşı cıktı olsun dedim. Simdi o ana ağızlı anası desen yalakanın teki bıktım artık


 
Alt 23-10-2015, 02:20   #119 (permalink)
Kayıtsız Üye
Avatar Yok
 
Standart

bende nefret ediyorum. aramak sormak istemiyorum onun yüzünden bebeğim karnında öldü elt im görümce hepsi çete olmuşlar. hakkımı helal etmiyorum hiç birine böcek gibiler gözümde.çok canımı yaktılar çok


 
Alt 12-01-2016, 03:46   #120 (permalink)
Kayıtsız Üye
Avatar Yok
 
Standart

Ayni benim yasadiklarim Allah sabirlar versin bize halada yasiyorum


 



Etiketler
kaynana, kaynana nefreti

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


kaynanam dan nefret ediyorum

kaynanam dan nefret ediyorum konusu, LakLak Bölümü / Nefret Ediyorum forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
maskeli insanlardan nefret ediyorum sevdam Nefret Ediyorum 9 10-05-2009 05:31
nefret ediyorum bayrak_007 Nefret Ediyorum 1 30-11-2008 09:01
Nefret Biyografi-Nefret Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 01:37

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 04:42 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats