bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > Bakimliyiz.com Özel > LakLak Bölümü > Nefret Ediyorum

Kadın Portalı Kayıt Ol Reklam Verin İletişim Forumları Okundu Kabul Et

 

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-06-2016, 03:45   #121 (permalink)
Kayıtsız Üye
Avatar Yok
 
Standart

Alıntı:
Kayıtsız Üye´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende nefret ediyorum. aramak sormak istemiyorum onun yüzünden bebeğim karnında öldü elt im görümce hepsi çete olmuşlar. hakkımı helal etmiyorum hiç birine böcek gibiler gözümde.çok canımı yaktılar çok
bunları ben yazmış gibi hissettim aynı durumları yasıyorum


 

Alt 21-08-2016, 02:30   #122 (permalink)
Kayıtsız Üye
Avatar Yok
 
Standart

Bende kaynanamdan nefret ediyorum. 2 yilik evliyim ve ikiz cocuklarim var. Kocam tam bi anna kuzusu ol dese olecek adam. Herseye karisir kadin. Cocuklarimin ismini koymak istedi ben ama ben kendi istedigimi koydum kudurdu tabiki.! Altinlarimi salak gibi ona verdim cunku balagina gedecektim oda dediki bana guveniyorsan ver sonra veririm dedi ama nerde.!! Altinlarimin zekatini vermek istiyorum ona bile karisiyor ya.!! Yok olmaz size dusmez bilmem ne esimde mal gibi dinliyor onu.
2 yildir evliyim hic ayak basmadi evime kaynanam olacak kadin.! Hep bana gel diyor. Cok bilmis gibi konusuyor. Birde benim haberim olmadan cocuklarimin saclarni kel kesmis kayinbabam.!
Oyle cok konusuyorki kulagi sagir gibi bagiriyor ustelik. Cok cahiler aman ne bilim esimden oyle bi sogdumki anlAtamam. Cocuklarim olmasa bidakika durmam. Esimlede cok kavga ediyoruz kaynanam yuzumden


 

Alt 08-10-2016, 03:09   #123 (permalink)
Kayıtsız Üye
Avatar Yok
 
Standart

Alıntı:
Kayıtsız Üye´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende kaynanamdan nefret ediyorum. 2 yilik evliyim ve ikiz cocuklarim var. Kocam tam bi anna kuzusu ol dese olecek adam. Herseye karisir kadin. Cocuklarimin ismini koymak istedi ben ama ben kendi istedigimi koydum kudurdu tabiki.! Altinlarimi salak gibi ona verdim cunku balagina gedecektim oda dediki bana guveniyorsan ver sonra veririm dedi ama nerde.!! Altinlarimin zekatini vermek istiyorum ona bile karisiyor ya.!! Yok olmaz size dusmez bilmem ne esimde mal gibi dinliyor onu.
2 yildir evliyim hic ayak basmadi evime kaynanam olacak kadin.! Hep bana gel diyor. Cok bilmis gibi konusuyor. Birde benim haberim olmadan cocuklarimin saclarni kel kesmis kayinbabam.!
Oyle cok konusuyorki kulagi sagir gibi bagiriyor ustelik. Cok cahiler aman ne bilim esimden oyle bi sogdumki anlAtamam. Cocuklarim olmasa bidakika durmam. Esimlede cok kavga ediyoruz kaynanam yuzumden
Allah hepsini bildiği gibi yapsınnnn!!!😡


 
Alt 15-11-2016, 05:29   #124 (permalink)
Avatar Yok
 
Standart

Kimseye kin duymayın.


Bakımlıyımben isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-11-2016, 12:28   #125 (permalink)
Avatar Yok
 
Standart

Merhabalar. 3 günlük dünyada kimseden nefret etmeyin.


gencguzel isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-11-2016, 04:19   #126 (permalink)
Avatar Yok
 
Standart

Kin tutmayın kimseye.


Tatlıcikolata isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-12-2016, 04:39   #127 (permalink)
Avatar Yok
 
Standart

kimseden nefret etmeyin.


Bakımlıtan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-12-2016, 10:55   #128 (permalink)
Kayıtsız Üye
Avatar Yok
 
Standart

Tek dicegim beraber oturmak mi aslandan kaçar gibi kaçın kaynanadan benden demesi


 
Alt 17-12-2016, 03:07   #129 (permalink)
Kayıtsız Üye
Avatar Yok
 
Standart

Allah büyük üzülmeyin


 
Alt 09-01-2017, 03:20   #130 (permalink)
Misafir
Avatar Yok
 
Sinirli

Benim kaynanamda evlendiğimiz günden beri burnumdan getiriyor. Sürekli emir veriyor işimi yapacaksın mecbursun diyor yapmazsam laf söylüyor yapsam ertesi gün başka bir iş çıkarıyor. Evim ayrı 2 bina yanımızda olmasına rağmen her gün benimle ilgilenin hergün işimi yapın diyor. Bizim işimiz var mı gidecek yerimiz var mı umurunda değil. İşimiz var desek bile boşver gitmeyin bana hizmet edin diyor. Hizmetçi köle olarak görüyor. Evime gelip evime karışıyor. Bu niye burda şunu at onu yapma oraya gitme şunu giyme hiç bir şey demiyorum saygısızlık yapmıyorum ama yine yaranamıyorum. Eşimle hergün kavga ediyoruz. Sürekli ailesini haklı görüyor her gün problem yaşıyoruz kaç defa ayrılmaya kalktım her seferinde eşim af diledi ne zamana kadar dayanırım bilmiyorum. Eşim yıllık izninde bile izni bitene kadar her gün annesiyle görüşüyor annesi günde 10 defa arıyor gelin diye. Yazın izni olsa annesigilin yanına köye gitmek istiyor köye gidiyor. Hiç bir sosyal yaşantımız yok. her yıl 6 aylığına köye gidiyorlar ben de onlarla gidip 6 ay onlara hizmet edecekmişim eşimde git burda ben kendim yaşarım dedi ben niye evlendim o zaman. Altınlarımın bi kısmını aldılar borcumuz var diye bizim düğünde takı takanlara takıyorlar diğer altınlarıda vermedim versem abisigile araba alacaklarmış bizim altınlarla ama her gün istiyorlar hiç bişeye sesimi çıkarmıyorum ama ne zamana kadar bizi ayırmaya bile çalışıyorlar 3 yıllık evliyim daha ne zamana kadar devam eder bilmiyorum ama çok bunaldım.


 



Etiketler
kaynana, kaynana nefreti

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


kaynanam dan nefret ediyorum

kaynanam dan nefret ediyorum konusu, LakLak Bölümü / Nefret Ediyorum forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
maskeli insanlardan nefret ediyorum sevdam Nefret Ediyorum 9 10-05-2009 05:31
nefret ediyorum bayrak_007 Nefret Ediyorum 1 30-11-2008 09:01
Nefret Biyografi-Nefret Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 01:37

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 01:22 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats