bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > Bakimliyiz.com Özel > LakLak Bölümü > Nefret Ediyorum

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et

 

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-10-2010, 10:37   #11 (permalink)
Avatar Yok
 
Standart

doldurmak sorun deilde sonradan yerleştirmek zor oluyor :)


hicoibo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Teşekkür Edenler:
Jülyet (20-10-2010)

Alt 20-10-2010, 10:47   #12 (permalink)
 
sahranil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

benim bi arkadaş anlattı bi tanıdığı boşaltmaya erindiğinde eve bi makina daha almış


sahranil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Teşekkür Edenler:
Jülyet (20-10-2010)

Alt 20-10-2010, 01:46   #13 (permalink)
 
mormavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

Ben bie ev robotu istiyorum boyle herseyimi yapabilecek bana yardimci olabilecek;gerci evde yardimcim var haftanin 4 gunu geliyor ama yinede evde baska bir kisi oluyor robot sadece ben ayarlayacagim calisacak herade ilk alan ben olurum dermisim:)


mormavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Teşekkür Edenler:
Jülyet (20-10-2010)
Alt 20-10-2010, 03:51   #14 (permalink)
 
asuman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

bosaltmasından nefret edıyorumm


asuman isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Teşekkür Edenler:
Jülyet (20-10-2010)
Alt 20-10-2010, 04:28   #15 (permalink)
 
Jülyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

Alıntı:
sahranil´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
benim bi arkadaş anlattı bi tanıdığı boşaltmaya erindiğinde eve bi makina daha almış
bu çok mantıksızca ama iki makinadaki bulaşıkları makinaya dizmek daha ağır bir yük

Alıntı:
mormavi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bie ev robotu istiyorum boyle herseyimi yapabilecek bana yardimci olabilecek;gerci evde yardimcim var haftanin 4 gunu geliyor ama yinede evde baska bir kisi oluyor robot sadece ben ayarlayacagim calisacak herade ilk alan ben olurum dermisim:)
haha bizlere yetişirmi bilemem ama olur öyle birşey:))


Jülyet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-10-2010, 04:58   #16 (permalink)
 
Zeynocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

Alıntı:
Jülyet´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
annemin bulaşık makinasını darmadağın dizmesinden özellikle çatal kaşık vs bölümünü karmakarışık dizmesinden nefret ediyorum.boşuna sepeti öyle ayırmamışlar ya
Aynı şeyi annemde bana söylüyor :D Sen makineye dizme elinde yıka mümkünse 2 iş olmaz en azından diyor


Zeynocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Teşekkür Edenler:
Jülyet (21-10-2010)
Alt 21-10-2010, 10:51   #17 (permalink)
 
Jülyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

Alıntı:
Zeynocan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynı şeyi annemde bana söylüyor :D Sen makineye dizme elinde yıka mümkünse 2 iş olmaz en azından diyor

aynen benimde öyle kirli olarak dizriğim bulaşıkları temiz diye dolaplara dizdikleri olmuştu:))


Jülyet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-10-2010, 07:28   #18 (permalink)
 
Zeynocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

Alıntı:
Jülyet´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen benimde öyle kirli olarak dizriğim bulaşıkları temiz diye dolaplara dizdikleri olmuştu:))
:))) Nasıl güldüm ya.. :) Allah annemede sanada kolaylık versin.. :$ :p :)))


Zeynocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Teşekkür Edenler:
Jülyet (02-11-2010)
Alt 02-11-2010, 04:20   #19 (permalink)
 
mercimek ağacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart aynı fikirdeyim

temizleri boşaltmak ölüm gibi.


mercimek ağacı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Teşekkür Edenler:
Jülyet (02-11-2010)
Alt 02-11-2010, 09:18   #20 (permalink)
 
Jülyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

düzenli dizilince gayet basit geliyor bana:)


Jülyet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


bulaşık makinası

bulaşık makinası konusu, LakLak Bölümü / Nefret Ediyorum forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Salatalık toplama makinası mühendislik harikası nurküllü Komik Resimler 3 08-04-2010 12:50
İçecek Makinası nimlahza Fıkralar 1 15-07-2009 03:19
bulaşık yıkamadan sukran43 Nefret Ediyorum 1 04-01-2009 11:22
Bulaşık Makinesinin İcadı elif Genel Kültür Paylaşımlarınız 0 19-10-2008 04:18
Balık Yemleme Makinası Bkmlyz Hayvanlar Alemi Genel 0 16-05-2008 01:33

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 10:05 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats