bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > SAĞLIK > Sağlığımız > Sağlık Soruları ve Cevapları

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 08-06-2011, 10:07   #1 (permalink)
 
daywest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Soru Sürekli Ameliyat Mı Olmam Gerekiyor?




Uterus korpus posterior kesiminde 15*12 mm boyutlarında intrakural yerleşimli myom ile uyumlu hipoekoik solid kitle lezyonu mevcuttur. 15 sene önce ameliyat oldum. 6 ay sonra tekrarladı. Bu durumda nasıl bir yol almam gerekiyor? 29 yaşındayım bekarım. Devamlı ameliyat mı olmam gerekiyor ilaç tedavisi var mıdır?

Op.Dr. Cevabı:

Eğer aşırı ağrı kanama gibi şikayetler varsa tekrar alınması gerekebilir. Bu konuda ameliyatınızı yapan doktorunuza tekrar kontrole gitmelisiniz.


daywest isimli Üye şimdilik offline konumundadır  





Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Sürekli Ameliyat Mı Olmam Gerekiyor?

Sürekli Ameliyat Mı Olmam Gerekiyor? konusu, Sağlığımız / Sağlık Soruları ve Cevapları forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: korpus posteriorda miyom, korpus posteriorda, hipoekoik solid miyom, hipoekoik ameliyatmi, 23 mm lik korpus miyom, uterus korpus posterior miyom, uterus korpus posteriorda miyom,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sen eğitimcisin, neler öğretmem gerekiyor... Mahperver Aile, Evlilik ve Çocuklar 0 31-01-2010 02:17
ßazen Kayßetmek Gerekiyor ße Kardesim tuğsemmm İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden 1 20-06-2009 03:26

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 03:21 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats