bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > Bakimliyiz.com Özel > LakLak Bölümü > Soru Cevap

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 26-03-2013, 01:42   #1 (permalink)
Я
 
Я - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Nihal Menzil Kimdir?

Nihal Menzil Kimdir? - Nihal Menzil Hakkında Bilgi - Nihal Menzil Biyografi

Nihal Menzil13 Aralık 1962 Konya doğumlu sinema ve dizi oyuncusudur.
Babasının subay olması nedeniyle eğitimini çeşitli illerde bölünmelerle tamamlayabilen Menzil Haydarpaşa Sağlık Koleji'nde okurken ailesi tarafından evlendirildi. Eşini bir trafik kazasında yitirmesinden sonra tezgahtarlık sekreterlik anketörlük kitap pazarlaması radyo programcılığı haber spikerliği vokalistlik gibi çeşitli işlerde çalıştı. Sigorta poliçesi satarken bir tesadüf sonucu oyunculuk teklifi alarak Sıcağı Sıcağına adlı programda ilk rolünü oynadı. İkinci Bahar adlı dizide yakaladığı başarıyı Asmalı Konak dizisinde sürdürdü. Boyu 1.78 m dir.

Nihal Menzil Kimdir?

Nihal Menzil Filmografi

Yol Arkadaşım - 2008
Goncakaranfil - 2008
Aşk Kapıyı Çalınca - 2007
Kaybolan Yıllar - 2006
Ezo Gelin - 2006
Sınav - 2006
Doktorlar - 2006
Güz Yangını - 2005
Gece Yürüyüşü - 2004
Ah Be İstanbul - 2004
Haziran Gecesi - 2004
Çemberimde Gül Oya - 2004
Asmalı Konak / Hayat - 2003
Belalım Benim - 2002
Asmalı Konak - 2002
Vay Anam Vay - 2001
Dikkat Bebek Var - 2000
Evdeki Yabancı - 2000
Deli Yürek - 2000
Üvey Baba - 1998
İkinci Bahar - 1998
Ayrı Dünyalar - 1998
Dostlar Pasajı - 1997
Gözlerinde Son Gece - 1996
Komşular - 1993


Я isimli Üye şimdilik offline konumundadır  





Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Nihal Menzil Kimdir?

Nihal Menzil Kimdir? konusu, LakLak Bölümü / Soru Cevap forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: nihal menzil biyografi, nihal menzil kimdir, nihal menzil, nihal menzil boyu, nihal menzil göz rengi, nıhal menzıl kımdır, nihal menzil hayatı, nihal menzil boy kilo, yol arkadaşım jüri nihal kim, yol arkadasim nihal kim, yol arkadaşım nihal kimdir, yol arkadasim jürisi nihal, yol arkadaşım juri nihal kim, yol arkadaşım jüri nihal, yol arkadaşım juri nihal,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nihal Yalçın Biyografi - Nihal Yalçın Kimdir? Я Türkiye'den Biyografiler 0 25-09-2011 11:41
Ogün Sanlısoy - Dikenli Menzil `»HicЯet GeLini«´ Yerli Şarkı Sözleri 0 12-03-2011 02:48
Menzil almak ister isen elif Akorlar - Tablar - Notalar 0 15-10-2008 09:59
Hüseyin Nihal Atsız Biyografi-Hüseyin Nihal Atsız Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 02-07-2008 09:16
Şüküfe Nihal Başar Biyografi-Şüküfe Nihal Başar Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 02-07-2008 12:14

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 12:36 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats