bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > Bakimliyiz.com Özel > LakLak Bölümü > Soru Cevap

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 13-10-2011, 05:36   #1 (permalink)
ezgi bayraker
Avatar Yok
 
Standart Radyoculuk Okumak İstiyorum

adım ezgi. lise 2'ye gidiyorum ve eşit ağırlık sınıfındayım.
radyoculuk okumak istiyorum bunun için hangi derslerim iyi olması gerekiyor ve kazanacağım para ne kadar olucak(ihtimal) bunları öğretmenimiz istedi aradım ama bulamadım bsy. bana yardımcı olursanız çoook ama çoook sevinirim. şimdikten çok teşekür ederim =))


 

Alt 15-10-2011, 04:45   #2 (permalink)
Я
 
Я - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

Radyo ve Televizyon Programcılığı

Programımızın amacı; teorik ve uygulamalı eğitimle radyo ve televizyonculuk alanlarında nitelikli eleman yetiştirmektir. Radyo Televizyon Program Yapımcılığı Programı toplumsal siyasi ve ekonomik olayları kavramaya yarayacak uzmanlık bilgileri veren iletişim konularında eğitim ve araştırma yapan bir programdır. Öğrenci bu programda TV yayın teknolojisini tanıyacak; program yapımı çekimi gibi konularda da detaylı bilgi sahibi olacaktır.

Mezun olan öğrencilerimiz yönetmen yardımcılığı yapım asistanlığı senaryo ve metin yazarlığı muhabirlik kameramanlık ses ve ışık sorumlusu olarak sektörde iş bulabilmektedirler.

Eğitim Süresi :2 Yıl
Puan Türü :YGS-4


Я isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 15-10-2011, 04:46   #3 (permalink)
Я
 
Я - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

Aşağıdaki başlıklarıda inceleyebilirsin..

Televizyon ve Radyo Bölümü Nedir? - Televizyon ve Radyo Bölümü Hakkında

Radyo-TV ve Sinema Bölümü Nedir? - Radyo-TV ve Sinema Bölümü Hakkında

Televizyon ve Radyo Bölümü Nedir? - Televizyon ve Radyo Bölümü Hakkında


Я isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-10-2011, 04:47   #4 (permalink)
Я
 
Я - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

Maaşları konusunda radyolarla iletişime geçmen daha mantıklı... Tercih yapmadan mutlaka görüş derim..


Я isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14-04-2012, 04:09   #5 (permalink)
Misafir
Avatar Yok
 
Standart

Ben bu sene 8. sınıfım 1 ay sonra tercih yapıcam meslek lisesinde radyo televizyon bölümü okumak istiyorum.Fakat babam istemiyor.Ama bu meslek benim hayallerimi süslüyor


 




Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Radyoculuk Okumak İstiyorum

Radyoculuk Okumak İstiyorum konusu, LakLak Bölümü / Soru Cevap forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: radyoculuk bölümü, radyocuların maaşları, radyocu maaşları, radyoculuk bölümü puanları, radyoculuk maaşları, radyoculuk puanları, radyocu olmak için ne okumalıyız, radyocuların maaşı, radyocu maaşı, televizyon ve radyoculuk bölümü, radyoculuk okumak, radyoculuk ve televizyonculuk, radyoculuk puanı, radyocularin maaşlari, radyocuların maaşı ne kadar,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Anlamadan Kur'an okumak gizem Dini Bilgiler 1 02-11-2011 11:54
Ramazanda 30 gün Yasin-i şerif okumak nurküllü Duaların Esrarı 0 13-08-2011 06:55
Kitap Okumak Icin Sezlong... mormavi Ev Dekorasyon 1 18-10-2009 07:29
Ücretle Kur’an okumak gizem Dini Bilgiler 0 07-07-2008 11:16

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 10:38 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats