bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 08-07-2008, 01:59   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Kurşun Biyografi- Kurşun Kimdir?

Kurşun Biyografi- Kurşun Kimdir?

1998 yılında başladığı ''Thai Box'' sporu ile Türkiye ve İstanbul şampiyonu unvanlarını kazandı. 2005 yazının sonunda İstanbul Şampiyonu unvanı ile sporu bıraktı. 1999 yılında ilk rap'ini yazdı. İlk demo kaydını 2000 yılında 'Kanunsuz Aile' adlı albümle yaptı. 2000 yılından itibaren İstanbul'daki hip hop jam'lerde sahneye çıkmaya başladı. Gerek İstanbul gerekse İstanbul dışında bir çok konser verdi. 2002 yılında 'Koğuş 46'' grubuna dahil olarak ilk solo kaydını yaptı. 2003-2004-2005 yılları arasında 'Koğuş 46' ve 'it the .' grub adı altında 3 undergraund albüm çıkardı. 2005 yılının son ayında ilk solo undergraund albümünü çıkardı. 2006 yılında '''Günah Şehri''' adlı R&B undergraund albümünü çıkardı. 2006 yılında Bursa'da düzenlenen Hip hop style rap müzik ödülleri'nde '''EN İYİ UNDERGROUND MC''' ödülünü aldı....


Discografi

2000: kanunsuz aile ( ilk demo kayıt-feat ) Kanunsuz Aile
2003: koğuş 46 ( ilk solo kaydı) Gerçekler mekanı
2004: it the . Derman yok
2005: koğuş 46 Bırakın beni bana
2005: kurşun (ilk solo albüm) Batı sahili hikayesi
2006: kurşun ( R&B E.P ) Günah şehri


Konserleri
2006-Olivium Alışveriş Merkezi - Zeytinburnu
2006-C.N.R Fuarı ( Otomobil Modifiye Fuarı) - Yeşilköy
2006-Kütahya Sakatlar Derneği yardım konseri - Kütahya
2006-Bursa Hip Hop Müzik Ödülleri - Bursa
2006-Taksim Hiphop House Bar açılışı
2005-İzmir Dungeon Bar r11; Alsancak / İzmir
2005-İzmit
2005-Eskişehir
2005-İstanbul Radio Club Bar - Taksim
2005-Susurluk Belediye Konseri
2005-Fight of freesteylers - Kadıköy
2005-Okenos Bar - Kadıköy
2005-Barış MANÇO Kültür Merkezi - Kadıköy
2005-Halis KURTÇA Kültür Merkezi - Göztepe
2005-Barış MANÇO Kültür Merkezi - Kadıköy
2005-Türkiye Break Dance Yarışması (Halis KURTÇA Kültür Merkezi) - Göztepe
2005-Microphone Control Mc yarışması (Halis KURTÇA Kültür Merkezi)
2005-Karakedi Cafe - Koz yatağı


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
kursun biyografi, kursun, kursun kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Kurşun Biyografi- Kurşun Kimdir?

Kurşun Biyografi- Kurşun Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: halis kurtça kimdir, kurşun biyografi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Zen Biyografi-Zen Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:50
MT Biyografi-MT Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 04-07-2008 01:30
U.L.A.Ş Biyografi-U.L.A.Ş Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 12:03
Kansere karşı sihirli kurşun Bakimli Bayan Sağlığımız 0 30-03-2008 03:33
'Sihirli kurşun' yöntemi Bakimliyiz Hürriyet / E - Kolay / Sabah Sağlık 0 24-03-2008 06:32

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 08:13 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats