bakimliyiz
Konu etiketleri: cengiz nezir kimdir, cengiz nezir son hali, cengiz nezir, cengiz nezir şimdiki hali, murat nezir hayatı, cengiz nezir biyografi, cengiz nezir hayatı, cengiz nezir nerede, cengiz nezir hababam sınıfı merhaba, murat nezir kimdir, bozum cahit kimdir, cengiz nezir yaşıyormu, cengiz nezirin yaşamı, cengiz nezirin eşi, hababam sınıfı merhaba cengiz nezir,
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol Reklam Verin İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 09-07-2008, 02:01   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Cengiz Nezir Biyografi-Cengiz Nezir Kimdir?

Cengiz Nezir

1957 yılında istanbul'da Doğan oyuncudur. 1970'li yılların Hababam Sınıfı serisinde Bozum Cahit karakterini oynayan. Kendisi ayrıca Bizim Aile filminde ferdi aile şerefi filminde mustafa ah nerede aldı filmde de murat. Yıllar sonra Hababam Sınıfı: Merhaba aldı filmde de küçük bir rolde gözükmüştür.

Filmografi
  • Ah Nerede - 1975
  • Hababam Sınıfı - 1975
  • Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - 1975
  • Bizim Aile / Merhaba - 1975
  • Hababam Sınıfı Uyanıyor - 1976
  • Aile Şerefi - 1976
  • Hababam Sınıfı: Merhaba - 2003

elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
cengiz nezir biyografi, cengiz nezir, cengiz nezir kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Cengiz Nezir Biyografi-Cengiz Nezir Kimdir?

Cengiz Nezir Biyografi-Cengiz Nezir Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cengiz Sezici Biyografi-Cengiz Sezici Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 12:10
Cengiz Özkan Biyografi-Cengiz Özkan Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:10
Cengiz Kurtoğlu Biyografi-Cengiz Kurtoğlu Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 06:06
Cengiz Dağcı Biyografi-Cengiz Dağcı Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 01-07-2008 08:09
Cengiz Altınkaya Biyografi-Cengiz Altınkaya Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 27-06-2008 06:55

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:13 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats