bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 09-07-2008, 04:25   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Gürkan Uygun Biyografi-Gürkan Uygun Kimdir?

Doğum tarihi 27 Mayis 1974 Ölüm tarihi - Doğum yeri Türkiye/İzmit Mesleği Sinema oyuncusu 1974 yılında İzmit`te doğdu. 7 yıl Dormen tiyatrosunda oyunculuk yaptı. Kurtlar Vadisi`nde oynadigi Memati Karakteriyle üne kavuştu. Ve şu aralar Kurtlar Vadisi Pusu da Memati olarak Rol aliyor.

Filmografi
  • Kurtlar Vadisi Pusu 2007 Memati - Dizi (Show Tv) (süre: 6 Bölüm devam)
  • Kurtlar Vadisi: Terör 2007 Memati - Dizi (Show Tv) (süre: 1 Bölüm - Yasaklandı)
  • Kurtlar Vadisi Irak 2006 Memati - Sinema
  • Çarpışma Muşta 2005
  • Kurtlar Vadisi 2004-2005 Memati - Dizi (Show Tv Kanal D) (süre: 97 Bölüm)
  • Şapkadan Babam Çıktı Kerem 2003 - Dizi (TRT 1 TRT İnt)
  • Kurtlar Vadisi Memati 2003
  • Aşkım Aşkım 2001 - Dizi (Kanal D)
  • Yedi Numara Anıl 2000 (TRT 1 TRT İnt)
  • Fasulye Koruma 1999
  • Deli Yürek Cihan 1999 - Dizi (ATV ATV Avrupa)
  • Yılan Hikayesi Konuk Oyuncu 1999 - Dizi (Kanal D)
  • Affet Bizi Hocam 1998
  • Hoşçakal Yarın 1998
  • Böyle mi Olacaktı 1997 - Dizi (ATV ATV Avrupa)
  • Tatlı Kaçıklar Tolgahan 1996 - Dizi (ATV ATV Avrupa)
  • Çiçek Taksi Konuk Oyuncu 1995 - Dizi (ATV ATV Avrupa)


Bağlantılar
  • Abdülhey
  • Polat Alemdar
  • Güllü Erhan
  • Memati
  • Erhan Ufak
  • Ahu Toros
  • Necati Şaşmaz
  • Kenan Çoban
  • Kurtlar Vadisi
  • Kurtlar Vadisi Irak
  • Kurtlar Vadisi Terör
  • Kurtlar Vadisi Pusu


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
gurkan uygun biyografi, gurkan uygun, gurkan uygun kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Gürkan Uygun Biyografi-Gürkan Uygun Kimdir?

Gürkan Uygun Biyografi-Gürkan Uygun Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: gürkan uygun biyografi, gürkan uygun kimdir, gürkan uygun nereli, gürkan uygun doğum tarihi, gürkan uygun doğum yeri, gürkan uygun dogum yeri, gurkan uygun biyografi, gürkan uygun biyografisi, gurkan uygun biography, gürkan uygun nerelidir, gürkan uygun dogum tarihi, gurkan uygun dogum yeri, gürkan uygun biografi, gurkan uygun kimdir, gurkan uygun dogum tarihi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ten ve Göz Rengine Uygun Balyajlar Bkmlyz Saç Boyaları 0 28-06-2008 09:03
Aydın Güven Gürkan Biyografi-Aydın Güven Gürkan Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 26-06-2008 02:51
Vücudunuza uygun giyim teknikleri Bkmlyz Moda Hakkında Herşey 0 25-05-2008 05:59
Size En Uygun Kot Rengi Bakimliyiz Moda Hakkında Herşey 0 25-03-2008 11:56
Size uygun masaj hangisi? Bakimliyiz Hürriyet / E - Kolay / Sabah Sağlık 0 20-03-2008 11:01

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 01:15 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats