bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 04:04   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Ani İpekkaya biyografi-Ani İpekkaya Kimdir?

Ani İpekkaya
Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu seslendirme sanatçısı.
İstanbul Şehir Tiyatroları Tiyatro Boğaziçi gibi topluluklarda rol alan İpekkaya bazı çocuk oyunlarının yönetmenliğini de yapmıştır. Ayrıca seslendirme sanatçısı olup sinema ve dizi filmlerde de oynamaktadır..

Ödülleri
  • Nisa Serezli Tolga Aşkıner Özel Ödülü 2000 yılı Yaşamı Boyunca Tiyatro Dalında Başarılı Çizgisini Sürdürmüş Tiyatro Sanatçısı ödülü.
Rol aldığı bazı oyunlar
  • Keşanlı Ali Destanı
  • Cesaret Ana
  • Aç Sınıfın Laneti
  • Tartuffe
Filmografisi
  • Gitmek - 2007
  • Yolculuk - 2005
  • Kasabanın İncisi - 2003
  • Karşılaşma - 2002
  • Bir Aşk Hikayesi - 2000
  • Üzgünüm Leyla - 2000
  • Delikanlı - 2000
  • Külyutmaz - 2000
  • Affet Bizi Hocam - 1998
  • Kış Çiçeği - 1996
  • Avrenos'un Müşterileri - 1995
  • Hanım - 1988
  • Keşanlı Ali Destanı - 1988
  • Merdoğlu Ömer Bey - 1986
  • Ve Recep Ve Zehra Ve Ayşe - 1983
  • Badi - 1983


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
ani ipekkaya

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Ani İpekkaya biyografi-Ani İpekkaya Kimdir?

Ani İpekkaya biyografi-Ani İpekkaya Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: ani ipekkaya kimdir, ani ipekkaya biyografi, ani ipekkaya, ozan,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Doa Biyografi-Doa Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:15
Sir MC Biyografi-Sir MC Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 04:42
Zet Biyografi-Zet Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 01:53
MT Biyografi-MT Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 04-07-2008 01:30
U.L.A.Ş Biyografi-U.L.A.Ş Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 12:03

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 08:45 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats