bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 04:08   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Betül Arım Biyografi-Betül Arım Kimdir?

Betül Arım
(d. 1954) Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu.
1970 yılında İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazanarak mezun olan sanatçı 1973'te Şehir Tiyatrosu'nda görev almıştır. Sanatçı Mustafa Alabora ile evlenip ayrılmış çocukları Mehmet Ali Alabora da ailenin yolunu seçerek sanat hayatında yer almıştır. Seslendirme sanatçılığı da yapan Arım Sinema ve dizi filmlerde rol almıştır.

Filmografisi
  • Sahne - 2006
  • Küçük Hanımefendinin Şoförü - 2006
  • Küçük Hanımefendi - 2006
  • Kabuslar Evi: Tanıdık Yabancı - 2006
  • İmkansız Aşk - 2006
  • Hayat Türküsü - 2006
  • Ev Hapsi - 2005
  • Çılgın Yuva - 2005
  • Aliye - 2004
  • Ruhun Duymaz - 2004
  • Canım Kocacığım - 2002
  • Nisan Yağmuru - 2001
  • Vizontele - 2000
  • Şaşı Felek Çıkmazı - 2000
  • Sibel - 1998
  • Babamı Arıyorum - 1997
  • Eltiler - 1997
  • Bu Sevda Bitmez - 1996
  • Şerefli Müfettiş Şeref - 1994
  • Kaygısızlar - 1994
  • Hastane - 1993
  • Mem û Zîn - 1991
  • Bir Günah Gibi - 1987
  • Uzaylı Zekiye - 1987
  • Acımak - 1985
  • Yol - 1981


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
betul arim biyografi, betul arim, betul arim kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Betül Arım Biyografi-Betül Arım Kimdir?

Betül Arım Biyografi-Betül Arım Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: betül alabora, betül arım ve eşi, betül arim nereli, betül arım nereli, betül arım alevi mi, betül arım kimdir, betul alabora, betul arim kimdir, mehmet ali alabora biyografi, betül arım biyografi, betül arım eşi, betül arim kimdir, betul arim nereli, betül arım alevi, betül arım,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Doa Biyografi-Doa Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:15
Sir MC Biyografi-Sir MC Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 04:42
Zet Biyografi-Zet Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 01:53
U.L.A.Ş Biyografi-U.L.A.Ş Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 12:03
Betül Tarıman Biyografi-Betül Tarıman Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 01-07-2008 12:26

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 04:44 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats