bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 04:09   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Göksel Kortay Biyografi-Göksel Kortay Kimdir?

Göksel Kortay
Sinema ve tiyatro oyuncusu seslendirme snatçısı.
Dormen Tiyatrosu Çevre Tiyatrosu başta olmak üzere; çeşitli tiyatrolarda çalıştı. Bir süre TODER başkanlığı yaptı. 1979 yılında Kerem Yılmazer'le evlendi. Sinema ve dizi filmlerde oynadı.

Filmografisi
  • Tadımız Kaçmasın - 2005
  • Altın Kafes - 2004
  • Ömerçip - 2003
  • Ruhsar - 1997
  • Ay Işığında Saklıdır - 1996
  • Yüzleşme - 1996
  • Gizli Aşk - 1995
  • Mirasyediler - 1995
  • Burnumu Keser misiniz? - 1992
  • Yıldızlar Gece Büyür - 1991
  • Gülüm Benim - 1987
  • Şalvar Bank - 1986
  • Bebek Davası - 1986
  • Gizli Duygular - 1984
  • Gençlik Köprüsü - 1975
  • Gelinlik Kızlar - 1972


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
goksel kortay biyografi, goksel kortay, goksel kortay kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Göksel Kortay Biyografi-Göksel Kortay Kimdir?

Göksel Kortay Biyografi-Göksel Kortay Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: göksel kortay biyografi, göksel kortay kimdir, göksel kaç yaşında, göksel kortay, göksel kortay kaç yaşında, göksel kac yasinda, goksel kortay kimdir, göksel kortay hayatı, goksel kortay kac yasinda, göksel kortay kaç doğumlu, goksel kac yasinda, goksel kortay kımdır,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Göksel Arsoy Biyografi-Göksel Arsoy Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 04:23
Göksel Biyografi-Göksel Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 06:01
Göksel Baktagir Biyografi-Göksel Baktagir Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 02:51
Zen Biyografi-Zen Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:50
Erhan Göksel Biyografi-Erhan Göksel Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 28-06-2008 01:33

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 01:46 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats