bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 04:13   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Bahtiyar Engin biyografi-Bahtiyar Engin Kimdir?

Bahtiyar Engin
(d. 22 Temmuz 1966 - Ordu) Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu yönetmen seslendirme sanatçısı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Eğitim Fakültesi mezunu olan sanatçı İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosunda yer almış olup İstanbul Halk Tiyatrosu bünyesinde çalışmaktadır. Sanatçı sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanısıra yönetmenlik te yapıyor.



Oynadığı ve yönettiği bazı oyunlar
  • Schweyk İkinci Dünya Savaşında
  • Kedi İle Palyaço
  • Woyzeck
  • Romeo İle Juliette
  • Evliya Çelebi
  • Oyunlarla Yaşayanlar
  • Kafkas Tebeşir Dairesi
  • Ne Hepsi Ne Hiçbiri
  • Oidipus & Oidipus Kolonosta
  • Pencere
  • Sahibinin Sesi (Yön.Yard)
  • Monserrat
  • Kara Komplo
  • Büğülü Göl
  • Altı Derece Uzak
  • Gölgenin Canı
  • Theope
  • Mavi Masal
  • Barışa Şans Verin
  • Roz.&Guil. Ödüller
  • Cennetlik Kaynana
  • Ah Şu Gençler
  • Bebek Uykusu
  • Kasabamız
  • Hamlet
  • Üç Kızkardeş
  • Yalancı
  • Barış
  • Keloğlan
  • Para

Filmografisi
  • Göbek Bağı - 2007
  • Semum - 2007
  • Hokkabaz- 2006
  • Kınalı Kuzular: Bir Tutam Saç - 2006
  • İnşaat - 2003
  • Vizontele Tuuba - 2003
  • Ölümsüz Aşk - 2003
  • Dar Alanda Kısa Paslaşmalar - 2000
  • Üzgünüm Leyla - 2000
  • Parça Pinçik - 2000
  • Bizim Çocuklar - 2000
  • Yılan Hikayesi - 1999
  • Laleli'de Bir Azize - 1998
  • Tatlı Kaçıklar - 1996
  • Çiçek Taksi - 1995
  • Şaban Askerde - 1993
  • Teleflaş - 1992
  • İz Peşinde - 1989
  • Hanım - 1988


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
bahtiyar engin biyografi, bahtiyar engin, bahtiyar engin kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Bahtiyar Engin biyografi-Bahtiyar Engin Kimdir?

Bahtiyar Engin biyografi-Bahtiyar Engin Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: bahtiyar engin kimdir, bahtiyar engin biyografi, bahtiyar engin hangi takimli, enginbahtiyar, wwwesin enginkimdir, bahtiyar engin kim, engin bahtiyar biyografi, engin caglar kimdir, yılan hikayesi bahtiyar engin, bahtiyar engin evlimi, engin çağlar biyografi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Engin Şenkan Biyografi-Engin Şenkan Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 04:05
Engin Çağlar Biyografi-Engin Çağlar Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 09-07-2008 03:47
Engin Nurşani biyografi-Engin Nurşani Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 06:26
Esin Engin Biyografi-Esin Engin Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 12:22
Gülseren Engin Biyografi-Gülseren Engin Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 30-06-2008 01:37

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 02:23 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats