bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 04:16   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Nebahat Çehre Biyografi-Nebahat Çehre Kimdir?

Nebahat Çehre
(d. 15 Mart 1944 - Samsun) Sinema sanatçısı.
15 yaşındayken "Türkiye güzeli" seçildi. Fotomodellik ve mankenlik yaparken gelen teklifler üzerine 1962'de sinemada ilk rolünü oynayarak profesyonelliğe adım atan sanatçı kısa sürede bir çok film çevirdi. 1964'te Yılmaz Güney'le tanışarak bir filmde rol aldı 1966'da iki sanatçı evlendi. Bir süre sinemayı bıraktı. Yılmaz Güney'den boşanınca tekrar kamera önünde yer aldı. Kendi deyimiyle "'çoğu ayağı yere basmayan" filmlerde oynadı. Seks filmleri furyasında sahneye çıkarak şarkıcılık yaptı. İkinci evliliğinde yine sanat hayatına ara verdi boşanınca bu kez tv dizilerinde rol aldı.

Filmografisi
  • Dün Gece Bir Rüya Gördüm - 2006
  • Candan Öte - 2006
  • Yadigar - 2004
  • Haziran Gecesi- 2004
  • Zalim - 2003
  • Gülüm - 2002
  • Kardelen - 2002
  • Yeni Hayat - 2001
  • Yedikuleli Mihriban - 1992
  • Yaşamak - 1988
  • Kimlik - 1988
  • Eski Sevdalar Gibi - 1987
  • Güneşteki Leke - 1986
  • Kahreden Gençlik - 1985
  • Yarış - 1975
  • Beş Tavuk Bir Horoz - 1974
  • Aynı Yolun Yolcusu - 1972
  • Alçaklar Cehenneme Gider - 1972
  • Kan Dökmez Remzi - 1972
  • Elmacı Kadın - 1971
  • İntikam Kartalları - 1971
  • Sürgünden Geliyorum - 1971
  • Kaderin Pençesinde - 1970
  • Ana Gibi Yar Olmaz - 1970
  • Ecelin Gölgesinde - 1970
  • Günahsız Katiller - 1970
  • Müthiş Türk - 1970
  • Yaşamak İçin Öldüreceksin - 1970
  • Adsız Cengaver - 1970
  • Fatoş Talihsiz Yavru - 1970
  • Bir Çirkin Adam - 1969
  • Namus Fedaisi - 1969
  • Nisan Yağmuru - 1969
  • Ölüm Şart Oldu - 1969
  • Ringo Vadiler Kaplanı - 1969
  • Yılan Soyu - 1969
  • Çılgınlar Cehennemi - 1969
  • Namluda Üç Kurşun - 1969
  • Demir Pençe Casuslar Savaşı - 1969
  • Dikenli Hayat - 1969
  • Kirli Yüzlü Melek - 1969
  • Sürgünler - 1969
  • Talihsiz Gelin - 1969
  • Yayla Kızı Gül Ayşe - 1969
  • Zorro Dişi Fantoma'ya Karşı - 1969
  • Zorro'nun Kara Kamçısı - 1969
  • Zorro Kamçılı Süvari - 1969
  • Zorro'nun İntikamı - 1969
  • Demir Pençe - 1969
  • Seyyit Han - 1968
  • Toprağın Gelini - 1968
  • Beyoğlu Canavarı - 1968
  • Dev Adam - 1968
  • Kızıl Maske (2) - 1968
  • Aşkların En Güzeli - 1968
  • Malkoçoğlu Kara Korsan - 1968
  • Parmaksız Salih - 1968
  • Korkusuz Yabancı - 1968
  • Hacı Murat Geliyor - 1968
  • Pire Nuri - 1968
  • Çirkin Kral Affetmez - 1967
  • Eşkiya Celladı - 1967
  • Balatlı Arif - 1967
  • Felaket Kuşu - 1967
  • Yedi Dağın Aslanı - 1966
  • At Avrat Silah - 1966
  • Kibar Haydut - 1966
  • Eşrefpaşalı - 1966
  • Dövüşmek Şart Oldu - 1966
  • Büyük İntikam - 1966
  • İntikam Fırtınası - 1966
  • Yalnız Adam (Kibar Haydut) - 1966
  • Aslanların Dönüşü - 1966
  • Kırık Hayatlar - 1965
  • Dokuz Canlı Adam - 1965
  • İçimizdeki Boşluk - 1965
  • Pişkin Delikanlı - 1965
  • Silahların Sesi - 1965
  • Melek Yüzlü Caniler - 1965
  • Kardeş Belası - 1965
  • Şoförün Kızı - 1965
  • Silaha Yeminliydim - 1965
  • Dağların Oğlu - 1965
  • Dağ Başını Duman Almış - 1964
  • Lekeli Aşk - 1964
  • Kamalı Zeybek - 1964
  • Affetmeyen Kadın - 1964
  • Kral Arkadaşım - 1964
  • Çöpçatanlar Kampı - 1964
  • Güzeller Kumsalı - 1964
  • İki Sene Mektep Tatili - 1964
  • Avanta Kemal - 1964
  • Bize de mi Numara - 1963
  • Barut Fıçısı - 1963
  • Çiçeksiz Bahçe - 1963
  • İki Vatanlı Kadın - 1963
  • Sevimli Serseri - 1962
  • Esir Kuş - 1962
  • Kanun Kanundur - 1962
  • Acı Hayat - 1962
  • Aşk Bekliyor - 1962
  • Gümüş Gerdanlık - 1962
  • Meçhule Gidenler - 1962
  • Memnu Meyva - 1962
  • Yaban Gülü - 1961


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
nebahat cehre biyografi, nebahat cehre, nebahat cehre kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Nebahat Çehre Biyografi-Nebahat Çehre Kimdir?

Nebahat Çehre Biyografi-Nebahat Çehre Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: nebahat çehre biyografi, nebahat çehre kimdir, nebahat cehre biyografi, nebahat cehre kimdir, melahat çehre, nebahat çehre biyografisi, nebahat çehre biography, nebahat cehre biografi, nebahat cehre biography, 1965 türkiye güzeli, nebahat çehre kim, 1962 türkiye güzeli, nebahat çehre türkiye güzeli, nebahat çehre gençlii, nebahat cehre biyografisi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nez Biyografi-Nez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:41
AKO Biyografi-AKO Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 02:54
Ege Biyografi- Ege Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:03
Zet Biyografi-Zet Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 01:53

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 03:53 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats