bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 04:17   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Kerem Atabeyoğlu biyografi-Kerem Atabeyoğlu Kimdir?

Kerem Atabeyoğlu
(d. 1968) Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu seslendirme sanatçısı.
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümü mezunu olan Atabeyoğlu ilk deneyimini Kent Oyuncuları'nda edindi. Dormen Tiyatrosu ve Tiyatrokare'de bir çok oyunda rol aldı. Dizi film reklam ve belgesel seslendirmeleri yapmakta olan sanatçı evli ve bir çocuk babasıdır. Kerem Atabeyoğlu bir de kitap [1] yazmıştır.

Ödülleri
  • Magazin Gazetecileri Derneği 1994 Yılın En Başarılı Tiyatro Oyuncusu ödülü
Filmografisi
  • Kavak Yelleri - 2007
  • Rüya Gibi - 2006
  • Tadımız Kaçmasın - 2005
  • Son Osmanlı - 2005
  • Köpek - 2005
  • Sevinçli Haller - 2004
  • Perili Ev - 2004
  • Şapkadan Babam Çıktı - 2003
  • Esir Şehrin İnsanları - 2003
  • Kurşun Yarası - 2003
  • Sultan Makamı - 2003
  • Yalanın Batsın - 2002
  • Canım Kocacığım - 2002
  • Parça Pinçik - 2000
  • Şehnaz Tango - 1996
  • Yaz Evi - 1993
  • The Adventures of Young Indiana Jones: Daredevils of the Desert - 1992


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
kerem atabeyoglu biyografi, kerem atabeyoglu, kerem atabeyoglu kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Kerem Atabeyoğlu biyografi-Kerem Atabeyoğlu Kimdir?

Kerem Atabeyoğlu biyografi-Kerem Atabeyoğlu Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: kerem atabeyoğlu kiminle evli, kerem atabeyoğlu biyografi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nez Biyografi-Nez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:41
Kerem Kabadayı biyografi-Kerem Kabadayı Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:08
Kerem Görsev Biyografi-Kerem Görsev Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:57

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 04:11 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats