bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 04:22   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Nevra Serezli biyografi-Nevra Serezli Kimdir?

Nevra Serezli
Asıl adı Nevra Şirvan (d. 1944 Ankara) Sinema tiyatro ve dizi oyuncusu seslendirme sanatçısı.

ABD'de tiyatro eğitimi gören sanatçı 1965’te Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel sanat hayatına başladı. 1967'de Ankara Sanat Tiyatrosu'nda 1971-78 yılları arasında Altan Erbulak ve eşi Metin Serezli ile 1984-1989 arası Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nda çalıştı. 1990'da tekrar Dormen Tiyatrosu'nda bir süre görev yaptıktan sonra Tiyatro İstanbul topluluğuna katıldı.
Ayrıca dublaj sanatçılığı da yaparak tv reklamlarında rol alan Serezli dizi filmlerde de oynadı.

Filmografisi
  • Unutulmayanlar- 2006
  • Mühürlü Güller - 2003
  • Sihirli Annem - 2003
  • Anne Babamla Evlensene - 2002
  • Vay Anam Vay - 2001
  • Kadınlar Kulübü - 1999
  • Sonradan Görmeler - 1994
  • Ekran Aşıkları - 1989
  • Önce Canan - 1988
  • Kavanozdaki Adam - 1987
  • Şendul Şaban - 1985
  • Aşık Oldum - 1985
  • Atla Gel - 1984
  • Metres - 1983
  • Dönme Dolap - 1983
  • Kılıbık - 1983
  • Renkli Dünya - 1980
  • Zübük - 1980
  • N'Olacak Şimdi - 1979
  • Şıpsevdi - 1977
  • Özgürlüğün Bedeli - 1977
  • İntikam Meleği / Kadın Hamlet - 1976
  • Saffet Beni Affet - 1976
  • Bülbül Ailesi - 1976
  • Ahududu - 1974


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
nevra serezli biyografi, nevra serezli, nevra serezli kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Nevra Serezli biyografi-Nevra Serezli Kimdir?

Nevra Serezli biyografi-Nevra Serezli Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: nisa serezli biyografi, nevra serezli kimdir,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nisa Serezli biyografi-Nisa Serezli Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 10-07-2008 03:53
Nez Biyografi-Nez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:41
Ege Biyografi- Ege Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:03
MT Biyografi-MT Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 04-07-2008 01:30
U.L.A.Ş Biyografi-U.L.A.Ş Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 12:03

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 12:53 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats