bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 04:32   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Zuhal Gencer Biyografi-Zuhal Gencer Kimdir?

Zuhal Gencer Erkaya
(d. İstanbul) Tiyatro sinema ve dizi film oyuncusu. Özellikle Şaşıfelek Çıkmazı
Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nun kurucularından olan Zuhal Gencer 1982 yılından bu yana tiyatro dizi ve film sahnelerinde rol alıyor. Taner Barlas Gülriz SururiYeditepe Oyuncuları Tiyatro Stüdyosu gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Halen Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nda görev yapıyor.

Ödülleri
dizisindeki İnci karakteriyle tanınır. Tiyatrosu
  • 14. Ankara Film Festivali 2002 En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Uzak
  • 32. Antalya Film Festivali 1995 En İyi Kadın Oyuncu Sekizinci Saat
  • 17. Siyad Türk Sineması Ödülleri 1995 En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu C-Blok
Filmografisi
  • Yersiz Yurtsuz (TV) - 2007
  • Kabuslar Evi: Tanıdık Yabancı - 2006
  • Pars: Kiraz Operasyonu - 2006
  • Müjgan Bey (TV) - 2004
  • Arapsaçı (TV) - 2004
  • 24 Saat (TV) - 2004
  • Esir Şehrin İnsanları (TV) - 2003
  • Uzak - 2002
  • Şaşıfelek Çıkmazı (TV) - 2000
  • 5 Maymun Çetesi (TV) - 1999
  • Kaç Para Kaç - 1998
  • Solgun Bir Sarı Gül - 1996
  • Babam Askerde - 1994
  • 8. Saat- 1994
  • C Blok - 1993
  • Sarı Tebessüm - 1992
  • Kanunun Ötesinde - 1992
  • Issızlığın Ortası (TV) - 1991
  • Devlerin Ölümü - 1990
  • Gecenin Öteki Yüzü (TV) - 1987


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
zuhal gencer biyografi, zuhal gencer, zuhal gencer kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Zuhal Gencer Biyografi-Zuhal Gencer Kimdir?

Zuhal Gencer Biyografi-Zuhal Gencer Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: zuhal gencer erkaya biyografi, zuhal gencer erkaya kimdir, zuhal gencer biyografi, zuhal gencer kimdir, zuhal gencer erkaya doğum tarihi, zuhal gencer erkaya, zuhal gencer doğum tarihi, zuhal gencer erkaya hayatı, zuhal gencer kanunun otesinde dizisi, zuhal gencer kim, zuhal gençer kimdir, zuhal gencer wikipedia, zuhal gencer kımdır, zuhal gencerin ailesi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nez Biyografi-Nez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:41
Leyla Gencer Biyografi-Leyla Gencer Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:03
Sir MC Biyografi-Sir MC Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 04:42
Zet Biyografi-Zet Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 01:53
Zuhal olcay şal modeli ve yapılişı Bkmlyz Şal ve Fular Modelleri 0 29-06-2008 11:55

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 12:40 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats