bakimliyiz
Konu etiketleri: nihat nikerel kimdir, nihat nikerel biyografi, nıhat nıkerel, nihat genç biyografi, nihat ziyalan kimdir,
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol Reklam Verin İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 02:38   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Nihat Nikerel Biyografi-Nihat Nikerel Kimdir?

Nihat Nikerel
(d. Çorum 1950) Sinema ve dizi oyuncusu yazar.
1972-1976 yılları arasında uzun bir dünya seyahati yaparak yurda dönen sanatçı 1985 yılında senaryolaştırılabilecek öykü yazarak sinemaya adım attı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanısıra kitap yazmaktadır.

Kitapları
  • Aralık'tı 2004 Fon kitapları yayınevi ISBN 975-8853-02-3
  • Yalansız Yalnızlığım 2005 Kora Yayın ISBN 9789758800292
  • Ay Zamanı Zalımca 2006 Kora Yayın ISBN 9789758800483
Filmografisi
  • Anneler Günü - 2007
  • Sana Mecburum - 2007
  • Susuzluk Halil 2006
  • Yaşanmış Şehir Hikayeleri - 2006
  • Hacı - 2006
  • Köprü - 2006
  • Adressiz Sorgular - 2006
  • Ölümüne Sevdalar - 2005
  • Yolun Sonu - 2005
  • Sevda Tepesi - 2005
  • Hoşgeldin Hayat - 2004
  • Kayıp Aşklar - 2004
  • Kimsesiz Zaman Tasvirleri - 2004
  • Brindar - 2004
  • Esir Şehrin İnsanları - 2003
  • Kurtlar Vadisi - 2003
  • Yaralı - 2002
  • Karaoğlan - 2002
  • Zerda - 2002
  • Deli Yürek: Bumerang Cehennemi - 2001
  • Bıçak Sırtı - 2001
  • Eski Bir Yangın - 2000
  • En Güzel Güzel - 2000
  • Merdoğlu - 2000
  • Bizim Yunus - 2000
  • Parçalanma - 1998
  • Sıcak Saatler - 1998
  • Aynalı Tahir - 1998
  • Yasemince - 1997
  • Avrenos'un Müşterileri - 1995
  • Ayrı Dünyalar (2) - 1995
  • Bizim Ev - 1995
  • Manisa Tarzanı - 1994
  • Garip Bir Kolleksiyoncu - 1994
  • Gerilla - 1994
  • Can Perdesi - 1993
  • Şaban Askerde - 1993
  • Sonsuzluğun İki Yakası - 1993
  • Beşinci Boyut - 1993
  • Süper Baba - 1993
  • Kopuk Dünyalar - 1992
  • Başka Olur Ağaların Düğünü - 1990
  • Bir Irmağa Yolculuk - 1988
  • Reis Bey - 1988
  • Görüş Günü - 1987
  • Belene - 1987
  • Yalnızlık Bir Şarkıdır - 1987

elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
nihat nikerel biyografi, nihat nikerel, nihat nikerel kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Nihat Nikerel Biyografi-Nihat Nikerel Kimdir?

Nihat Nikerel Biyografi-Nihat Nikerel Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nihat Ziyalan Biyografi-Nihat Ziyalan Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 01-07-2008 08:23
Nihat Genç Biyografi-Nihat Genç Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 01-07-2008 08:06
Nihat Malkoç Biyografi-Nihat Malkoç Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 30-06-2008 02:38
Nihat Behram Biyografi-Nihat Behram Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 29-06-2008 11:49
Nihat Erim Biyografi-Nihat Erim Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 26-06-2008 12:33

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:17 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats