bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 04:47   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Mahir Günşiray biyografi-Mahir Günşiray Kimdir?

Mahir Günşiray
(d. 10 Ağustos 1960 İstanbul) Sinema tiyatro oyuncusu ve yönetmeni.
Sanatçı Orhan Günşiray'ın oğlu olan Mahir Günşiray Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Leeds Universitesi The Workshop Theatre'da yüksek lisans yapıp Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü'nde sanatta yeterlik yapmıştır.
Bursa Devlet Tiyatrosu İstanbul Devlet Tiyatrosu Tiyatro Stüdyosu Theatre an der Ruhr (Almanya) Tiyatro Ti ve Tiyatro Oyunevi'nde çalışan sanatçı ayrıca sinema ve dizi filmlerde de rol almış Samuel Beckett'in "Film" adlı video filmini yönetmiştir (1985). 1987'den bu yana çeşitli üniversite ve özel eğitim kurumlarında (özel tiyatrolar) eğitmenlik yapmakta halen kurucularından olduğu Tiyatro Oyunevi'nde çalışmaktadır.

Filmografisi
  • Gitmek - 2007
  • Kaybolan Yıllar - 2006
  • Sağır Oda - 2006
  • Seni Çok Özledim - 2005
  • Ayışığı Neredesin - 2004
  • Çaylak - 2003
  • Parçalanma - 1998
  • Yer Çekimli Aşklar - 1995
  • Avrenos'un Müşterileri - 1995
  • Metamorfoz - 1992
  • Sarı Tebessüm - 1992
  • Seni Seviyorum Rosa - 1992
  • Kaldırım Serçesi - 1989
  • Ayaşlı ve Kiracıları - 1989
  • Baharın Bittiği Yer - 1989
  • Dudaktan Kalbe - 1988
  • Bebek - 1979
  • Oğlum Oğlum - 1965


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
mahir gunsiray biyografi, mahir gunsiray, mahir gunsiray kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Mahir Günşiray biyografi-Mahir Günşiray Kimdir?

Mahir Günşiray biyografi-Mahir Günşiray Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: mahir günşiray evli mi, mahir günşiray biyografi, mahir günşiray evlimi, mahir gunsiray evlimi, mahir günşiray kimdir, mahir günsiray kimdir, orhan günşiray biyografi, mahir gunsiray kimdir, mahir cayan cerkezmi, mahir günsiray evli, mahir gunsiray evli mi, mahir günşıray evli mi, mahir gunsiray evliligi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Doa Biyografi-Doa Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:15
Zen Biyografi-Zen Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:50
Vasfi Mahir Kocatürk Biyografi-Vasfi Mahir Kocatürk Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 30-06-2008 12:07
Mahir Çayan Biyografi- Mahir Çayan Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 28-06-2008 01:00
Mahir Kaynak Biyografi-Mahir Kaynak Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 26-06-2008 07:37

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 06:07 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats