Bakimliyiz.Com

-   Türkiye'den Biyografiler (http://www.bakimliyiz.com/turkiyeden-biyografiler/)
Bakimliyiz.Com (http://www.bakimliyiz.com/)
-   -   Zafer Algöz Biyografi-Zafer Algöz kimdir? (http://www.bakimliyiz.com/turkiyeden-biyografiler/20252-zafer-algoz-biyografi-zafer-algoz-kimdir.html)

elif 10-07-2008 04:49

Zafer Algöz Biyografi-Zafer Algöz kimdir?
 
Zafer Algöz
(d. 1961 - Kars) Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
1975 sezonunda Bursa Devlet Tiyatrosu'nda açılan "Gençlik Kursları" ile tiyatro eğitimi alan sanatçı, 1980 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. 1985 yılında mezun olup, aynı yıl Bursa Devlet Tiyatrosu'nda sanat hayatına başladı.
1989 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları'na tayin olan Algöz, birçok oyunda rol aldı, dizi ve sinema filmleri çevirdi. İstanbul Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmaktadır.

Filmografisi
  • Cumhur Cemaat - 2007
  • Kurtlar Vadisi Pusu - 2007
  • Hasret - 2006
  • Umut Adası - 2006
  • Sınav - 2006
  • Kapıları Açmak - 2005
  • O Şimdi Mahkum - 2005
  • Çınaraltı - 2003
  • Esir Şehrin İnsanları - 2003
  • Cesur Kuşku - 2001
  • Evdeki Hesap - 2000
  • Duruşma - 1999
  • Salkım Hanımın Taneleri - 1999
  • Utanmaz Adam - 1998
  • Komşu Komşu - 1997
  • Ağır Roman - 1997
  • Oğlum Adam Olacak - 1995


Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 07:11 .

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.