bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 04:49   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Zafer Algöz Biyografi-Zafer Algöz kimdir?

Zafer Algöz
(d. 1961 - Kars) Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu.
1975 sezonunda Bursa Devlet Tiyatrosu'nda açılan "Gençlik Kursları" ile tiyatro eğitimi alan sanatçı 1980 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. 1985 yılında mezun olup aynı yıl Bursa Devlet Tiyatrosu'nda sanat hayatına başladı.
1989 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları'na tayin olan Algöz birçok oyunda rol aldı dizi ve sinema filmleri çevirdi. İstanbul Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmaktadır.

Filmografisi
  • Cumhur Cemaat - 2007
  • Kurtlar Vadisi Pusu - 2007
  • Hasret - 2006
  • Umut Adası - 2006
  • Sınav - 2006
  • Kapıları Açmak - 2005
  • O Şimdi Mahkum - 2005
  • Çınaraltı - 2003
  • Esir Şehrin İnsanları - 2003
  • Cesur Kuşku - 2001
  • Evdeki Hesap - 2000
  • Duruşma - 1999
  • Salkım Hanımın Taneleri - 1999
  • Utanmaz Adam - 1998
  • Komşu Komşu - 1997
  • Ağır Roman - 1997
  • Oğlum Adam Olacak - 1995


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
zafer algoz biyografi, zafer algoz, zafer algoz kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Zafer Algöz Biyografi-Zafer Algöz kimdir?

Zafer Algöz Biyografi-Zafer Algöz kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: zafer algöz biyografi, zafer algöz kiminle evli, zafer algöz nereli, zafer algöz kimdir, zafer algöz kimle evli, zafer algoz kiminle evli, zafer algöz evlimi, zafer algoz evli mi, zafer algoz kiminle evlendi, zafer algöz evli mi,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Doa Biyografi-Doa Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:15
Sir MC Biyografi-Sir MC Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 04:42
Neslihan Seda Zafer Biyografi-Neslihan Seda Zafer Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 03:25
Zet Biyografi-Zet Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 01:53
MT Biyografi-MT Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 04-07-2008 01:30

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 07:06 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats