bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 04:50   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Funda Şirinkal Biyografi-Funda Şirinkal Kimdir?

Funda Şirinkal
(d. 1971 Avustralya) Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu.
İzmir Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümünden mezun olan sanatçı 1992 yılında sinemaya başladı. Çeşitli film ve dizilerde rol aldı.

Filmografisi
  • Kabuslar Evi: Takip - 2006
  • Bir İstanbul Masalı - 2003
  • Akasya Pasajı - 2000
  • Yalan Dünya - 2000
  • Salkım Hanımın Taneleri - 1999
  • Umut Yolcuları - 1999
  • Yılan Hikayesi - 1999
  • Laleli'de Bir Azize - 1998
  • Çiçeği Büyütmek - 1998
  • Cumhuriyet - 1998
  • Gemide - 1998
  • Bir Erkeğin Anatomisi - 1996
  • Başka İstanbul Yok - 1996
  • Tatlı Kaçıklar - 1996
  • Bir Kadının Anatomisi - 1995
  • Gizli Aşk - 1995
  • Sahte Dünyalar - 1995
  • Çiçek Taksi - 1995
  • Umut Dünyası - 1994
  • Rüstemin Gazinosu - 1993
  • Yağmur Beklerken - 1992


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
funda sirinkal biyografi, funda sirinkal, funda sirinkal kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Funda Şirinkal Biyografi-Funda Şirinkal Kimdir?

Funda Şirinkal Biyografi-Funda Şirinkal Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: funda şirinkal kimdir, funda sirinkal kimdir, funda şirinkal biyografi, funda şirinkal biyografisi, http wwwbakimliyizcom turkiyeden biyografiler 20254 funda sirinkal biyografi funda sirinkal kimdirhtml,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Funda Arar Biyografi-Funda Arar Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:07

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 12:45 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats