bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 04:52   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Kutay Köktürk Biyografi-Kutay Köktürk Kimdir?

Kutay Köktürk
(d. 1948) Tiyatro ve sinema sanatçısı.
Tiyatro kökenli olan sanatçı 30 yılda dokuz tiyatroda 33 oyunda rol almıştır. 54 sinema filminde çalışmalara ortak olmuştur. Televizyon dizilerinde ise 42 yapımın 2000'e yakın bölümünde görev yapmıştır.

Filmografisi
  • Yalan Dünya - 2007
  • Kabuslar Evi: Kaçan Fırsatlar Limited 2006
  • Hayatım Sana Feda - 2006
  • Sağır Oda - 2006
  • Naciye'yi Kim Sevmez - 2005
  • Düşler ve Gerçekler - 2005
  • Sinema Bir Mucizedir / Büyülü Fener - 2005
  • Halk Düşmanı - 2004
  • Patroniçe - 2004
  • Mustafa Hakkında Herşey - 2003
  • Bir İstanbul Masalı - 2003
  • Kurşun Yarası - 2003
  • Gönderilmemiş Mektuplar - 2002
  • Abdülhamit Düşerken - 2002
  • Bana Şans Dile - 2001
  • Balalayka - 2000
  • Akdeniz Fenerleri - 2000
  • Bizim Yunus - 2000
  • Fasulye - 1999
  • Deli Divane - 1997
  • Yasemin - 1997
  • Hüznün Yüzü - 1997
  • Gözlerinde Son Gece - 1996
  • Çılgın Badiler - 1996
  • Kurtuluş - 1996
  • Gölge Çiçeği - 1995
  • Eylül - 1995
  • Çözülmeler - 1994
  • İz - 1994
  • Manisa Tarzanı - 1994
  • Sekizinci Saat - 1994
  • Aşk Ölümden Soğuktur - 1994
  • Oyun Bozuldu - 1993
  • Saygılar Bizden - 1993
  • Şaban Askerde - 1993
  • Kız Kulesi Aşıkları - 1993
  • Yanlış Adres - 1993
  • Yaz Evi - 1993
  • Çıplak - 1992
  • Sarı Tebessüm - 1992
  • İnsanlar Yaşadıkça - 1992
  • Seni Seviyorum Rosa - 1992
  • Siyah Pelerinli Adam - 1992
  • Mahallenin Muhtarları - 1992
  • Uzlaşma - 1991
  • İlk Aşk - 1991
  • Abuk Sabuk Bir Film - 1990
  • Umuda Yolculuk - 1990
  • Cahide - 1989
  • Hoşçakal - 1989
  • Kaldırım Serçesi - 1989
  • Film Bitti - 1989
  • Sevgiler Düşlerde Kaldı - 1989
  • Ayaşlı ve Kiracıları - 1989
  • Keşanlı Ali Destanı - 1988
  • Deniz Yıldızı - 1988
  • Uyanık Gazeteci - 1988
  • Bir Tren Yolculuğu - 1988
  • Biri Ve Diğerleri - 1987
  • Dertli Dertli - 1987
  • Menekşeler Mavidir - 1987
  • Ateşböceği - 1987
  • Belene - 1987
  • Biz Doğarken Gülmüşüz - 1987
  • Bir Günah Gibi - 1987
  • Eski Sevdalar Gibi - 1987
  • Yaşamaya Mecburum - 1987
  • Muhsin Bey - 1987
  • Ateşten Günler - 1987
  • Yoksul - 1986
  • Acı Dünyalar - 1986
  • Sen Türkülerini Söyle - 1986
  • Utanıyorum - 1984


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
kutay kokturk biyografi, kutay kokturk, kutay kokturk kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Kutay Köktürk Biyografi-Kutay Köktürk Kimdir?

Kutay Köktürk Biyografi-Kutay Köktürk Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: kutay köktürk biyografisi, kutay köktürk kimdir, sanatcı kutay kımdır, kutay kokturk,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nez Biyografi-Nez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:41
Doa Biyografi-Doa Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:15
Ege Biyografi- Ege Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:03
MT Biyografi-MT Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 04-07-2008 01:30
Cemal Kutay Biyografi-Cemal Kutay Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 01-07-2008 01:34

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 01:56 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats