bakimliyiz
Konu etiketleri: tuncel kurtiz kimdir, tuncel kurtiz aslen nereli, tuncel kurtiz aslen nerelidir, tuncel kurtiz biyografi, tuncer kurtis, tuncel kurtiz nereli, tuncel kurtiz nerelidir, tuncer kurtiz kimdir, tuncay kurtiz biyografi, tuncay kurtiz aslen nereli, sadri alışık aslen nereli, tuncel kurtiz kimdir nerelidir, tuncel kurtiz kimdir nereli, sadrial alisik aslen nereli, tuncer kurtes,
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol Reklam Verin İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 02:55   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Tuncel Kurtiz biyografi-Tuncel Kurtiz Kimdir?

Tuncel Kurtiz
(d. 1936 - İzmit) Sinema ve tiyatro oyuncusu yönetmen yapımcı senarist.
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirmiştir. İlk kez 1959 yılında Dormen Tiyatrosunda oyunculuğa başlamış olan sanatçı sinema filmlerinde rol almıştır. Sürü filmiyle zirveye çıkan sanatçı doğayla içiçe yaşamayı sever. Hacı adlı dizide başrol oynamıştır.

Ödülleri
  • 9. Ankara Film Festivali 1997 En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akrebin Yolculuğu
  • 18. Antalya Film Şenliği 1981 En İyi Senaryo Gül Hasan
  • 31. Antalya Film Şenliği 1994 En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Bir Aşk Uğruna
  • 7. Sadri Alışık Ödülleri 2002 En İyi Erkek Oyuncu Şellale
Filmografisi
  • Asi - 2007
  • Yaşamın Kıyısında - 2007
  • Kara Duvak - 2007
  • Hacı - 2006
  • İnat Hikayeleri - 2003
  • Alacakaranlık - 2003
  • Şellale - 2001
  • O da Beni Seviyor - 2001
  • Kumru - 2000
  • Kurtlar Sofrası - 1999
  • Hoşçakal Yarın - 1998
  • Akrebin Yolculuğu - 1997
  • Safiye Hatun / Grafin Sophia Hatun 1997
  • Çökertme - 1997
  • Işıklar Sönmesin - 1997
  • Usta Beni Öldürsene - 1996
  • İstanbul Kanatlarımın Altında - 1996
  • Tabutta Rövaşata - 1996
  • Cemile Ve Umudun Masalı - 1995
  • Bir Aşk Uğruna - 1994
  • Aşk Ölümden Soğuktur - 1994
  • Ağrı'ya Dönüş - 1993
  • Dunkle Schatten der Angst - 1993
  • Duvar - 1983
  • Bereketli Topraklar Üzerinde - 1979
  • Gül Hasan - 1979
  • Sürü - 1978
  • Kanal - 1978
  • Otobüs - 1974
  • Umut - 1970
  • Kuduz Recep (Aslan Arkadaşım) - 1967
  • Krallar Ölmez - 1967
  • Bana Kurşun İşlemez - 1967
  • Silahların Kanunu - 1966
  • At Avrat Silah - 1966
  • Ağaların Savaşı - 1966
  • Silahına Sarılan Adam - 1966
  • Kanunsuz Dağlar - 1966
  • Karanlıkta Vuruşanlar - 1966
  • Kıran Kırana - 1966
  • Nikahsızlar - 1966
  • Çirkin Kral- 1966
  • Çingene - 1966
  • Zehirli Kucak - 1966
  • Kanunsuz Yol - 1966
  • Hudutların Kanunu - 1966
  • Yiğit Yaralı Olur - 1966
  • Konyakçı - 1965
  • Son Kuşlar - 1965
  • Haracıma Dokunma - 1965
  • Sokakta Kan Vardı - 1965
  • Krallar Kralı - 1965
  • Ben Öldükçe Yaşarım - 1965
  • Bir Caniye Gönül Verdim - 1965
  • Bitmeyen Yol - 1965
  • Üçünüzü de Mıhlarım - 1965
  • Babasız Yaşayamam - 1965
  • Sayılı Kabadayılar - 1965
  • Büyük Şehrin Kanunu - 1965
  • Sokaklar Yanıyor - 1965
  • Güzel Bir Gün İçin - 1965
  • Şeytanın Uşakları - 1964

elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
tuncel kurtiz biyografi, tuncel kurtiz, tuncel kurtiz kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Tuncel Kurtiz biyografi-Tuncel Kurtiz Kimdir?

Tuncel Kurtiz biyografi-Tuncel Kurtiz Kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.



Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nez Biyografi-Nez Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 03:41
Sir MC Biyografi-Sir MC Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 02:42
AKO Biyografi-AKO Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 12:54
Ege Biyografi- Ege Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 12:03
MT Biyografi-MT Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 03-07-2008 11:30

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:30 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats