bakimliyiz
Sponsor Reklamlar
Geri git   Bakimliyiz.Com > GENEL KÜLTÜR > Biyografiler > Türkiye'den Biyografiler

Kadın Portalı Kayıt Ol İletişim Forumları Okundu Kabul Et
Alt 10-07-2008, 04:57   #1 (permalink)
 
elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Pelinsu Pir biyografi-Pelinsu Pir kimdir?

Pelinsu Pir
(d. 1971 - İstanbul) Tiyatro sinema ve dizi oyuncusu.
Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda eğitim aldı 1987'de aynı yerde sanat hayatına başladı. Ahmet Uğurlu ile Karşı Tiyatro`da İstanbul Komedi Tiyatrosu`nda ve BKM oyuncularında yer aldı. Sinema ve dizi filmlerde oynadı sunuculuk yaptı. Türkiye'nin ilk kadın Stand - Up sanatçısı olma özelliğini taşır.

Rol aldığı oyunlar
  • Seçimler Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu
  • Dünyalar Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu
  • Yanımdaki Yatak Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu
  • Hamlet II Orijinaline Beş Basar Ahmet Uğurlu- Karşı Tiyatro
  • Herşeye Karşıyız Ahmet Uğurlu – Karşı Tiyatro
  • Gökkuşağında Şenlik Var İstanbul Komedi Tiyatrosu
  • Plastik Sevgilim İstanbul Komedi Tiyatrosu
  • Dikkat Kadın Var İstanbul Komedi Tiyatrosu
  • Nası Yani Stand Up Gösterisi
  • Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar BKM Organizasyon
  • Aşk Köpekliktir (Okuma Tiyatrosu) Mateo - Turgut Yasalar
Filmografisi
  • Kızlar Yurdu - 2006
  • Savcının Karısı - 2005
  • Nizam - 2005
  • Beybaba / Koltuk - 2003
  • Sultan Makamı - 2003
  • Cümbüşiye - 2000
  • Parça Pinçik - 2000
  • Belkıs Hanımın Konağı - 1992
  • Şen Dullar - 1991
  • Aşkın İlk Yarısı
  • Sevgili Bayan
  • Arkadaşım Şeytan
  • The Favorite (Gözde)
  • Pazartesi Hikayeleri
  • Aramızda Kalsın
  • Kim Bunlar
  • Şen Dullar
  • Gençler
  • Karşı Show
  • Parça Pinçik


elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır  




Etiketler
pelinsu pir biyografi, pelinsu pir, pelinsu pir kimdir

Hızlı Cevap

Doğrulama Sorusu
Mesajınız:
Yazı şeklini sil
Kalın
Eğik yazı
Altı çizik

Grafik ekle
Alıntı yap [QUOTE]
 
Alanı Küçült
Alanı Büyült

Seçenekler
Stil


Pelinsu Pir biyografi-Pelinsu Pir kimdir?

Pelinsu Pir biyografi-Pelinsu Pir kimdir? konusu, Biyografiler / Türkiye'den Biyografiler forumunda tartışılıyor.


Konu etiketleri: kolpaçino pelinsu, pelinsu pir biyografi, kolpaçino oyuncuları pelinsu, kolpacino pelinsu, kolpaçino pelinsu kim, pelinsu kolpaçino, kolpaçino pelinsu kimdir, pelinsu pir kimdir, kolpaçino pelinsu gerçek ismi, pelinsu pir, kolpaçino oyuncu isimleri, kolpaçino pelinsu gerçek adı, kolpaçino oyuncularının isimleri, kolpacino pelinsu kim, kolpaçino pelin su kimdir,

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Doa Biyografi-Doa Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 05:15
AKO Biyografi-AKO Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 08-07-2008 02:54
Ege Biyografi- Ege Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 02:03
Zet Biyografi-Zet Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 07-07-2008 01:53
MT Biyografi-MT Kimdir? elif Türkiye'den Biyografiler 0 04-07-2008 01:30

Üye olmadan soru sorabilirsiniz!

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Saat şuan 04:30 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Web Stats